Mielikuvitus on rikkaus. Likainen ja arvaamaton mielikuvitus taas on jatkuva huvituksen lähde. Viime aikoina olen kulkiessani bongannut useita juttuja, jotka ovat saaneet vähintäänkin hymyn huulille, jotkut jopa naurattavat ääneen. Onneksi minulla on hullun paperit jo valmiiksi, että voin hörinääni puolustella sillä :D

Bongaus #1: Paikallinen liike joka vuokraa ja myy peräkärryjä on nimeltään Aisapojat. Nimi jo sinällään on erinomaisen hauska. Liikkeen mainoslause sai minut repeämään täysin. Jokaiseen kärryyn on liimattu tarra, jossa lukee "Parasta perään". Näen mainoksen lukuisia kertoja viikossa, ja aina se hymyilyttää. Kiitokset ko. firmalle siitä. Jos koskaan tarvitsen peräkärryä, tiedän mistä sen hankin.

Bongaus #2: Kaupungille mennessäni bussi ohittaa ainakin yhden hautaustoimiston. Ko. liikkeeen ikkunassa luki tällä viikolla ISOILLA ja tarkoitan oikeasti isoilla kirjaimilla: MUUTTOLOPPUUNMYYNTI KAIKKI UURNAT JA ARKUT -30%. Havainto sai minusta irti kikatuksen. Luonani vierailleet tietävät, että isossa olohuoneessa on järjettömän paljon tyhjää tilaa. Taidankin ostaa arkun tai pari tulevaisuuden varalle olkkarin nurkkaan pölyä keräämään, korjaa se kuolema kuitenkin jonain päivänä. Eikä tarvi perikunnan arvailla millaisen leposijan sitä Myrkytär itselleen kelpuuttaa..

Bongaus #3: Nahka-Hanski. En tiedä muista, mutta minun mieleeni tuli ensimmäisenä Poliisiopistoleffojen Blue Oyster bar. Oikeastihan liike myy nahkatuotteita, lähinnä siis kenkiä ja laukkuja.

Bongaus #4: Hintalappu R-kioskilla: Ruohomunia. Pitäisi varmaan Snoop Doggille laittaa paketti noita migreenin hoitoon, niin ei tule ongelmia virkavallan kanssa :)