Sain äsken puhelun, jossa minut kutsuttiin työhaastatteluun! Olen vieläkin jotenkin onnesta sekaisin. Eihän haastattelu paikkaa takaa, mutta kertoo ainakin siitä että osaamiseni kiinnostaa. Tässä paniikissa sovittelen jakkupukuani, ja se ainakin mahtuu edelleen päälle. Tosin jakku on ihan väärän mallinen, näytän se päällä kiinalaiselta mao-puvussa.. Toivottavasti Sisko-kulta suostuu jakun korjaamaan jossain kohtaa, tähän haastatteluun se ei kyllä ehdi.. Toisen jakkupuvun jakku taas on aavistuksen verran liian pinkeä hinkkien kohdalta, joten saas nähdä miten tässä käy. Kiina-jakkuni taas on edelleen juuri sopiva, tosin en tiedä onko se sovelias asu työhaastatteluun.. Voi tätä ennakkostressin määrää..

Käsytörintamalla on ideoita enemmän kuin aikaa neuloa. Sipin silmukoista löysin ihanan laukun, jonka idea on täältä. Knittyn sivuilta taas löytyi tämä ja nämä. Koska olen noita kuvattomia postauksia tehnyt useamman, laitanpa loppuun kuvan vanhemmasta tuotannosta (= tänä talvena). Kuvassa siis 7 veljeksen jättiraidasta tehdyt polvisukat ja Calorimetry. Molemmat siis itselle tehtyjä. Sukat ovat niin lempparit, jalassa tällä hetkelläkin, ja Calorimetryyn tykästyin, kun en ole pipoihmisiä. Löysin myös viime kauden jättiraitaa HalpaHallista, ja niistä tulee myös itselle samankaltaiset polvisukat. Puikot olivat 3.5, lankaa meni sukkiin vajaat kaksi kerää, ja calorimetryyn nöttönen.

'493805.jpg

Kävin sitten hätäpäissäni varaamassa ajan kampaajalta ensi keskiviikoksi haastattelua ajatellen. Hieman hirvittää uudelle kampaajalle mennä, mutta en millään ehdi vakkarikampaajalleni Hämeenlinnaan. Molemmat kampaajat ovat onneksi nuoria tuossa lähikampaamossa, joten mitään tanttatukkaa ei toivottavasti minulla sen jälkeen ole..