Sunnuntaipäivän ratoksi tekaisin ystävälleni puuvillaviskoosilangasta calorimetryn. Toivottavasti koko on sopiva, muussa tapauksessa tuunaan sitä sen verran kuminauhalla ja i-cordilla, että ajaa asiansa. Taidan tehdä itsellenikin kevät / kesäkäyttöön samanlaisen, oli niin mukava ja nopea neuloa.

536018.jpg

Kuva vääristää värejä, oikeasti lanka on vaaleaa beigeä, jossa on seassa jotain kiiltävää (= varmaankin se viskoosi..). Lankaa meni vähän, neulottu nelosen pyöröillä, silmukoita 86.

Tämä päivä on mennyt kotona nysvätessä ja pyykkiä pestessä. Koitan henkisesti valmistautua huomiseen soveltuvuustestipäivään. Ei vielä edes jännitä, kun en yhtään tiedä mitä odottaa. Vaatteita pitäs vissiin kattella jo valmiiksi, ettei aamulla tule ihan järjetön kiire. Eniten huolettaa se, heräänkö ajoissa (6:20!!). Väsymys  on ollut jotain aivan järjetöntä viime viikkoina. Lämpö on vähän koholla ja flunssa uhkaa, joten ehkä siinä syy, samoin kuin allergiaoireilla. Parasta tässä kaikessa kuitenkin on se, että on saanut nukuttua. Ikinä enää en sano, että kyllä kuolema kuittaa univelat..

Ja huomenna sitten alkaa uusi elämä. Alan syömään terveellisesti (nyt kun kaikki suklaat on syöty kaapeista pois, samoin kuin muut synttärihekut) ja liikkumaan entistäkin säännöllisemmin. Joogaa aamuisin ja lenkkeilyä iltapäivällä. Josko tästä masennuksestakin pääsisi eroon teeskentelemällä aktiivista ja pirteää ;)