Palmasukat menivät sitten purkuun, niistä ei vaan tullut hyvät. Mies saa pärjätä vanhoilla sukillaan toistaiseksi. Sen sijaan puikoille pääsi Milanon ostokset, baby merino woolit. Eka vauvan sukka Novitan Muksu-lehden ohjeella (malli #20) on jo neulottu yli kantapään. Sitten tuo mahataudin piru vei neuleinnon mennessään, ja kudin lojui pitkin olohuonetta pari päivää. Kunnes Mies siis korjasi sen pois. Pakko se on tunnustaa, että olen ihan toivoton sottapytty..

Em. Novitan Muksussa oli muutamia muitakin toteuttamisen arvoisia ohjeita, etenkin tulevaa syksyä varten, kun meilläkin pikkuinen on vielä aikas pieni. Ja jos vain osaisin virkata, meidän lapsukainen saisi malli #1:n kukkapeiton.

Itselleni haaveilen neulovani seuraavaksi ohuet pitkät villasukat, lankaa niihin ainakin taitaa löytyä joka makuun. Raskaus kun on saanut jalkani etenkin yöaikana kramppaamaan, ja neulomani polvisukat ovat toistaiseksi tuoneet tilanteeseen helpotuksen. Paha vaan, että 7-Veljestä on sen verran paksua lankaa, että noiden ilmojen jossain kohtaa lämmitessä sukat voivat olla hiukkasen kuumat. Mutta latsotaan nyt, pitkien sukkien (tai minkään sukkien sen puoleen) neulominen ohuilla puikoilla ei kuulu suosikkipuuhiini.