Eppujen biisiä lainatakseni.. Sairasta, tiedän. Kaikki päivät katsotaan olympialaisia. Jopa Serranon perhe jää katsomatta, kun pitää tuijottaa eri lajeja. Pahinta kaikessa on se, että olen ruvennut valkkaamaan suosikkejakin. Olin ihan tulessa, kun katsoin miesten 100m karsintoja ja itse finaalia. Bolt on USKOMATON. Karsinnoissakin vaan hölkkäili, eikä finaalissakaan näyttänyt vielä ihan täysillä vetävän. Ja teki ME:n kengännauhat auki. Huikeeta. Ihan suosikki siis.

Seppälän uinninkin heräsin viikolla aamusta katsomaan. Tai siis heräsin jo puoli kuusi muista syistä, mutta kummasti askel suuntasi kohti päivähuonetta kuuden pintaan ja uintia katsomaan. Onneksi en ollut ihan yksin siellä. Muutama muukin potilas ja yksi hoitaja uinnin läpi tuijotti. Hieno suoritus Seppälältä, vaikka neljäs sija alkuun olikin pettymys. Paremmin hän silti veti, kuin esim. Suuri Mitalitoivo Evilä, jonka yliastumiset jo Kalevan kisoissa (kyllä, katsoin nekin läpi) olivat täysin käsittämättömiä. Jumaliste, miehen ainoa homma on hypätä pituutta, harjoitteluaikaa on takuulla ollut riittämiin, ja silti syteen menee. Ei löydy myötätuntoa. Samoin kuin ei tälle kuulantyöntäjällekään. Kolme yliastumista olympiakisoissa. Mitä tollasia miehiä sinne edes laitetaan? Toivottavasti heiltä peritään lentolippujen hinta takaisin. Pellejä. Kannattaisi näiden evilöiden ja karjalaisten varmaan keskittyä enemmän itse asiaansa, eli urheiluun ja vähemmän sohvamannekiineina oloon, niin voisi tulostakin tulla... (Ja kyllä, kotisohvalta on hemmetin helppo huudella suupielet suklaassa) Vakavammin puhuen, jos kavereiden ainoa homma on urheilu, niin miten ihmeessä siinä ei onnistuta? Jos itse tyrisin vuoden tärkeimmän projektin töissä noin totaalisesti, voisin olla melko varma siitä, että hommat eivät jatkuisi..

Naisten soutuakin katsottiin Miehen kanssa aamulla. Onnittelut Stenille ja Niemiselle hopeasta. Oli jännä soutu, piti ihan kirittää täältä kotisohvalta. Onneksi Suomessa on naisurheilijoita, jotka kisat pelastavat. Miehiltä en Henri Häkkisen ampumamitalin lisäksi odota yhtään mitään. Hirvelle olisin mitalin suonut myös, mutta kun ei niin ei (ammunta olikin yllättävän kiinnostava laji).