Meillä on tänään kokeiltu ensimmäisen kerran kestovaippoja. Testattavana olivat äitiyspakkauksen ImseVimset. Ensimmäinen vaippa oli reilun kolmen tunnin käytön jälkeen likomärkä pissasta. Kuorivaippa piti pissat sisäpuolella, joten muuten poika oli kuiva. Nyt Votella on toinen vaippa päällä, katsotaan miten käy. Nyt kun vielä muistaisi laittaa hankkimamme kuivaliinat vaippaan, niin vaipan pinta pysyisi hieman kuivempana.

En varmaan ole täällä maininnut, mutta Vote pissaa aivan käsittämättömän paljon. Sillä olinkin hieman huolissani miten meidän kokeilujemme käy. Lapsi kun on siis pissannut muutamassa tunnissa kertisvaipankin niin täyteen, että vaatteet olivat  märkinä. Lakanoita myöten. Harsoja en ole vielä kokeillut, koska poika on vielä niin pieni, että hukkuu harsoihin.

Noista ImseVimeistä vielä, ovat ihan kiva idea äitiyspakkauksen lisäksi, mutta... Käyttöohje olisi ihan kiva. Ja tarrat sisävaipassa. Koska ainakin minulle tuottaa pieniä hankaluuksia saada sisävaippa kunnolla paikalleen ilman mitään kiinnitystä, kun poika kiemurtelee kuin onkiliero hoitoalustalla. Firman nettisivuilta onneksi löytyi englanninkielinen ohje, jonka avulla vaipan asennus helpottui. Ja jos jollain sattuu olemaan kaapin pohjalla joutavana äippäpakkauksen kestoja, otan ne mielelläni vastaan, jos hinnasta päästään sopuun :o)

Sitä en osaa sanoa siirrytäänkö meillä ihan kokonaan kestoihin, mutta uskon että ainakin osittain meillä kestoillaan jatkossakin. Pissamäärästä johtuen yöt varmaan käytämme kertiksiä, koska en tosiaankaan parin tunnin välein aio nousta poikaa kuiviin vaihtamaan.