Näköjään tämän raskauden aikana ei särytöntä päivää näy. Ja ne säryt näköjään vaan pahenevat. Kuvittelin että pakarajumi oli paha. Kunnes alkoi tuo rannesärky. Ja rannesärkyä luulin aivan järjettömän pahaksi, kunnes selkälihakset menivät jumiin. Tällä hetkellä koskee ainoastaan silloin kuin hengittää tai liikkuu. Kauhulla odotan mitä seuraavaksi.

Viikonloppu meni perheen parissa puuhatessa. Mies siivosi takapihan ennen näkemättömän siistiin kuntoon. Vielä kun saataisiin kivikkopuutarhan jämät purettua, niin ensi kesänä pääsis terassia rakentamaan. Lauantaina käväisi pikapikaa ystäväni Äm miehensä kanssa. Alkaa vissiin mökkihöperöys vaivata allekirjoittanutta, niin järjettömän paljon ilahduin tuosta lyhyestä visiitistä. Että rakkaat ihmiset, tulkaa meille kylään!  

Tuolla alempana kertomani Amazonin tilaus saapui, ja olen nyt onnellinen Cookie A:n Sock Innovation -opuksen omistaja. Aivan käsittämättömän hienoja sukkia, nyt kun olis vielä aikaa a) perehtyä ohjeisiin ja b) neuloa niitä ihania sukkia. Kun harvemmin lontoonkielellä neuloo, niin termit tuppaavat unohtumaan (unohtamatta tämän alati pahenvan raskausdementian vaikutusta asiaan).

Viikonloppuna aloittelin Baktus-huivin neulomista ihan itselleni Novitan Puro-langasta. Lanka on mukavan pehmeää, joten luotan siihen ettei mitään massiivista kutiamisreaktiota synny. Novitalle tosin lähtee palautetta kuvan kera langasta. Lankaan oli pitänyt tehdä jatko, ja tietenkin se jatko oli ihan erikohdasta lankaa mihin ensimmäinen pätkä päättyi. Nyt keskellä huivia on 2.5 kerroksen mittainen violetti raita, jota ei siellä varmaankaan kuuluisi olla. Tympii, mutta koska huivi tulee omaan käyttöön, saa luvan olla. Minulla on ihan käsittämättömän huono mäihä näiden lankojen kanssa. Pari viikkoa sitten tilasin vyyhdin Lenkkimohairia, jossa oli useampi katkennut pätkä. Yrittääköhän maailmankaikkeus vihjaista, että lankaa on nyt ihan riittämiin, neulo vaan niitä vanhoja pois..

Ja loppuun kysymys, onko kukaan menossa marraskuussa Tampereen Kädentaidot-messuille? Itse olin jo jättämässä väliin (kasvavan mahan takia), mutta nyt alkoi kummasti syyhyttämään. Yksin messuja on tylsä kierrellä.