Koska muuten kukaan teistä on saanut ihan oikeaa sähköpostia? Siis joltain ystävältä tai sukulaiselta, joka on oikeasti nähnyt vaivaa kirjoittaakseen sinulle kuulumisiaan. Ja kuinka moni muistaa itse kirjoittaneensa oikein pitkän, kirjemäisen tiedonannon jollekin. Siitä tavallisesta postista puhumattakaan.. Sitä eri yritysten mainospostiahan minulle ainakin pukkaa inboxin täyteen harva se viikko.

Oma yhteydenpitoni ystäviini tapahtuu puhelimitse, lukemalla heidän blogejaan tai sitten Facebookissa. Lähinnä viimeisen välityksellä. Sähköpostia kirjoitin, ja sain siihen vastauksenkin, jokunen viikko sitten eräälle kanssabloggaajalle. Ihan perinteistä kuulumisten kirjoittelua en muista tehneeni sitten.. en edes muista milloin, enkä sitäkään, että kenelle.

Tavallista postia lähettelen lähinnä jouluna, korttien merkeissä. Ja kummilasten synttäreinä. Kirjeitä kirjoittelin joskus paljonkin, mutta eipä siihen enää tule ryhdyttyä. Vaikka ihan jokainen varmaan ilahtuisi saadessaan kirjeen tai kortin. Minä ainakin (ja jään nyt odottelemaan kirje ja korttivyöryä ;o) ). Pitäis varmaan ostaa kotiin iso laatikollinen kortteja ja postimerkkejä, joita sitten vois tilanteen niin vaatiessa lähetellä sille, joka kaipaa piristystä. 

Ja täytyy tunnustaa, että yhteydenpito ystäviin on muutenkin kehnoa tässä työn ja perhe-elämän rumbassa. Et varmaan olis paikallaan muistaa ystäviään muutenkin kuin ajatuksissaan. Kyllä te mielessä olette. Ja hei, tänäänhän on Naistenpäivä. Hyvää Naistenpäivää kaikille ihanille naisille! Korttejahan olis voinu lähetellä nytkin, mut kun ei vaan aina hoksaa.