Olen parina viime yönä nähnyt unta, jossa Mies on vaihtanut minut toiseen naiseen.

Ensimmäisessä unessa Miehellä oli sekä vaimo, että tyttöystävä. Olin alkuun ajatuksen kanssa sinut, mutta siinä kohtaa kun Mies ei vihjailustani huolimatta jättänyt suhdetta ja keskittynyt aviomiehen ja isän rooliin, rupesin uhkailemaan tätä toista naista. Heiluin unessa kirves kädessä ja uhkasin tappaa naisen kissat, ellei tämä jättäisi Miestä ja perhettämme rauhaan. Tässä kohtaa heräsin kellon soittoon.

Viime yönä taas Mies vaihtoi minut rikkaan perheen tyttäreen. Naisen isälle oli tärkeintä, että tytär oli onnellinen, joten rahaa piisasi tyttärelle ja tämän miesystävälle. Kiusallinen tuleva ex-vaimo ynnä tämän kakarat pidettiin loitolla uhkailemalla. Unessa harhailin pitkin Kemin (joo-o, minäkin ihmettelen miten tuo Kemi tähän uneen oikein putkahti) katuja ja rukoilin Miestä jäämään ja yritin puhua naista jättämään Mies ja etsimään joku toinen. Kun olin unessa täysin vakuuttunut siitä, että Mies rakastaa minua oikeasti ja palaa ennemmin tai myöhemmin luokseni.

On siis ollut pikkasen ahdistavia unia. Tarvinnee ilmeisesti ruveta pitämään Miestä kuin kukkaa kämmenellä, ettei saa päähänsä kuikuilla vieraisiin pöytiin. Kenellekään ei varmaan tule huikeana yllätyksenä se, että pikkulapsiperheessä vanhemmille ei ihan älyttömiä määriä jää yhteistä aikaa. Vapaa-aika lapsenhoidosta ajoittuu ainakin meillä noin klo 20:30 - 23. Ja vaikka sitä parisuhdeaikaa haluaiskin viettää, niin joskus haluaa aikaa ihan vaan omille jutuille: lukemiselle, neulomiselle, suosikkisarjan katsomiselle tai vaikkapa vaan aivottomalle pelaamiselle. Tarvinnee varmaan lanseerata äidin ja isän date night, kerran viikossa omistetaan ilta yhdessäololle jahka mukulat on nukkumatin mailla. Tätähän me joskus yritettiinkin, mutta aina tuli muka jotain ja siihen se sitten jäi. Et ehkäpä tuo minunkin alitajuntani vihjailee, että olis syytä tehdä jotain. Ennen kuin on liian myöhäistä ja Mies löytää parempaa seuraa (joskin ei kai tästä enää vaihtamalla voi vaimo parantua?!).