Kävipä melkoinen säkä, kun kerrankin saimme ison kaveriporukan lastattua samalla kertaa samaan laivaan. Yhteensä 14 henkeä. Ja jos joku haluaa tietää miten tämä on mahdollista, voin kertoa, että matkapäivä kannattaa varata ainakin neljä kuukautta etukäteen. Tässä ajassa mekin ehdittiin värvätä mummo lapsenvahdiksi. Päästiin Miehen kanssa ilman lapsia reissuun. Tapausta juhlittiin ottamalla se vähän parempi hytti ja shamppanja-aamiainen.

Kuten arvata saattaa, reissu oli huikean hauska. Paitsi seuraavana aamuna, jolloin allekirjoittanut voi hyvin, hyvin pahoin. Ja tarkennettakoon, että kyseessä EI ollut raskauteen liittyvä aamupahoinvointi, vaan syylinen oli puhtaasti illan aikana nautittu enemmän tai vähemmän kuohuva juoma.

Liekö syynä sitten äidin moraalinen krapula ja huono omatunto lasten luota pois olemisesta, mutta aamupalan jälkeen tuli aivan kamala ikävä lapsia. Maltoin kuitenkin pitää suuni kiinni. Paria tuntia myöhemmin Mies tunnusti samat tuntemuksensa ja saatoimmekin sitten tovin aikaa ihan hyvillä mielin puhua pojista :)

Mutta noin muuten oli aivan mahtavaa 1) päästä Miehen kanssa viettämään laatuaikaa kahdestaan 2) saada lomaa lapsista, jotka sairastivat koko viikon ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä 3) tavata kavereita ympäri Suomen, joita en ole ehtinyt tapaamaan vuosiin. Tämän reissun avulla selvitään taas pitkälle tähän vuoteen.