Suomea on sanottu oikeusvaltioksi ja hyvinvointivaltioksi. Viimeaikaiset tapahtumat ovat todistaneet, että kyseessä ei taida olla enää kumpainenkaan. En tiedä vaikuttaako minun blogini asioihin millään lailla, mutta aion silti kertoa kuopuksemme kummisedästä. Kummisedästä, joka ei ole lainkaan paha mies. Hän on poikiemme sankari, koska hänellä on mönkkäri, kaivuri, traktori, puimuri, tiekarhu ja muita pienien poikien mielestä kiehtovia maatalouskoneita. Onpa traktorissa vielä tuplapyörätkin. Myös näin aikuisen kannalta kummisetä on kovin hyvä ihminen, aina valmis pyyteettömästi auttamaan muita, kantaa huolta toisista ihmisitä, eikä koskaan pyydä itselleen mitään vaivanpalkaksi. Minä tutustuin lapsemme kummisetään vuosikausia sitten, kun hän alkoi seurustelemaan lapsuudenystäväni kanssa. Sittemmin seurustelu eteni avioliittoon. Ja koska olen lapsuudenystäväni tuntenyt pidempään kuin osan sukulaisistani, Miehen sukulaisista puhumattakaan. Lisäksi järkeilin, että jos olemme pysyneet ystävinä tuolloin lähes 30 vuotta, tuskin mitään sellaista tulee tapahtumaan, joka jotenkin välimme rikkoisi. 

Kummisetä läheisineen on joutunut narsistin uhriksi. Alla lainaus Kummisedän kirjoituksesta: 

"Täällä on puhuttu myös narsismista. Kerron nyt käytännön esimerkin kuinka narsisti kykenee pyörittämään heikosti toimivaa oikeusjärjestelmää ja miksi narsisti pystyy vaikuttamaan viranomaisten toimiin. Minun varsin läheinen sukulainen on narsisti ja hän loi oman valtakunnan hoveineen. Vuonna 2004 paljastui myös se, mikä tekikin sitten elämästä selviytymistaistelua. Valtakunta koostui isosta maatilasta, jossa oli 3 osakasta. 2004 paljastui yhteisetn pankkitilien katoaminen ja yli 2 miljoonaa euroa oli kadonnut. Pankki ei ollut vaatinut valtuuksia. Metsänhoitoyhdistys ei vaatinut valtuuksia. Kunta ei vaatinut valtuuksia. Toiminta vaikutti käsittämättömältä. Vaikka 3 täysin tasavertaista ihmistä hallitsi miljoonaomaisuutta, niin yksi oli saanut jopa pankkitilit haltunsa ilman toisten tietoa. Allekirjoitusväärennöksiä ja hyvä manipulointi taito. Kun aloitin penkomaan juttua paljastui kuinka pankki alkoi salaamaan tieto pelätessään paljastuvan, kuinka he vuosikymmeniä olivat mukana pimittämässä varojen käyttöä. Samalla palajastui miksi serkkuni muutti Venäjälle. Hän koki 90-luvun Venäjän turvallisemmaksi paikaksi kuin Suomi. Hän oli täällä kuin vankilassa. Kun tein rikosilmolituksen poliisille kavalletuista varaoista, niin poliisi oli jo tietoinen asioista ja jopa yksityiskohdista vaikka olin vasta tekemässä rikosilmoitusta ensimmäistä kertaa. Paikallinen poliisi oli jo siirtynyt valtakunnan hoviin. Sain putkareissun avulla jutun siirrettyä toiseen piiriin, jossa puolueettomat poliisit totesivat kyseessä olevan hyvin selekä rikos. Juttu tuli takaisin narsistin hovin piirin syyttäjälle ja allekirjoituksen väärentäminen asiakirjoihin ei enää ollutkaan rikos. Vuosien oikeustaistelujen tuloksena äitini puoleisen suvun välit katkesivat syntyi ylitsepääsemätön kuilu hovin ja siitä irti haluavien välille. Kyse on kuin sodasta, jossa mitkään säännöt eivät enää toimi. Kaikki luottamus viranomaisiin katosi, koska he toimivat kuin mafiajärjestö. Mafioson tahdon mukaan. Suomalainen viranomainen paljastui hyvin herkäksi narsistin manipuloinnille. Selkeä rikos muuttui sallituksi. Koska en lopettanut tukintaa sain tappouhkauksia ja vuonna 2006 oli tarkoitus palkata palkkatappaja perääni. Juttu raukesi, koska sain suunnitelman selville. Narsisti ei koskaan ole saanut syytettä mistään, koska on vaikutusvaltainen ja taitava manipuloimaan. Viranomaiset ovat valmiita mihin tahansa hänen puolestaan myös rikkomaan lakia. Minulla on nyt päällä 5 kuukauden ehdoton tuomio ja olen menossa milloin tahansa suorittamaan rangaistustani poliisin ja lähisukulaiseni kunnian loukkaamisesta."

"Meille on uskoteltu lapsesta asti uskomaan ja luottamaan viranomaisiin. Suomessa kuitenkin väärinkäytökset ovat yleisiä, mutta ihmiset pelkäävät puhua niistä. Olin eilen poliisikuulustelussä jälleen törkeästä kunnianloukkauksesta epäiltynä. Kuulusteleva poliisi näytti siltä ettei olisi halunnut olla siellä. Hän on saman poliisiaseman poliisi, kuin komisario S, joka syyttää minua kunniansa loukkaamisesta. Sain tuomion valehtelusta. Väitin enoni vieneen kuolinpesän rahat ja väärentäneen äitini allekirjoituksia. Oikeudessa enoni tunnusti näin olleen mutta kiisti rikoksen. Oikeuden mielestä valehtelin. Komisario S myönsi erehtyneensä, asioista kun laittoi minut laittomasti putkaan (tein mielenosoitusilmoitusta ja vastustin epärehellisiä poliiseja. Komisariolla meni hermo) Vaikka asianomistajat itsekkin jo tunnustivat, niin minulle mätkäistiin 5 kuukautta linnaa. Olen iso piikki korruptoituneiden oikeusviranomaisten takapuolessa:) Ne pelkäävät minua ihan helkkaristi ja minun suuni on tukittava hinnalla millä hyvänsä. Sain aikaisemmin tappouhkauksia ja minut mukiloitiin muutaman kerran."

Ja kerrottakoon, että kyseinen kummisetä ei ole hullu, ei skitso, eikä keksi juttua omasta päästään. Tämäkin tarina on tosi.