Ei sentään mitään valmista, ei syytä huoleen.. Edelleen tahkoan samojen Nalle-sukkien kanssa, kännykkäkotelo ei etene, ja vaakatilkku akryylilangasta ei houkuta pitkiin neuleurotöihin. Sensijaan ajattelin esitellä -yllätys yllätys- lankaa :) Ensimmäisessä kuvassa J:ltä saamani pussin sisältö:

475343.jpg

Valkoinen on virkkauslankaa, sammalenvihreä kerä villasekoitetta, vaalea vihreä akryylilankaa, tumma vihreä, vaaleanpunainen ja violetti puuvillaa, keltainen ja tumma violetti lienevät jotain tekokuitua. Lisäksi pussissa oli sukkapuikot, pitkät #3 neulepuikot, kahdet pyöröpuikot. kaksi metallinväristä puikkoa ja kaksi virkkuukoukkua. Kyllä näistä jotain syntyy, vaikka sitten ne sormikkaat :)

Ja sitten Sokokselta mukaan tarttuneet langat:

475349.jpg

Neljä kerää Samos Lollipopia, joista syntynee jotain ystäväperheen pikkutytölle ja kaksi kerää omituisen väristä Havaijia. Kun halvalla sai, niin piti ostaa tuotakin, vaikka minulla ei ole hajuakaan mihin lankaa tuossa värissä voisi käyttää..

Edit: Ostinpa myös tänään viimeisimmän Modan. Aika jänniä juttuja oli taas kerätty lehteen, ja ajattelin lopultakin uskaltaa neuloa jotain muutakin kuin villasukkia ja kännykkäpusseja. Suosikkejani olivat suorakaiteesta tehty huivipontso ja kiinalaistyylinen toppi.

Lisäänpä tähän vielä yksityiskohdan keittiöstäni, jota esittelin jo edellisessä postauksessa. Iki-ihanat vetimet, jotka maksoivat törkeän paljon, mutta ovat sen arvoiset. Ja sopivat keittiööni kuin nenä päähän.

475361.jpg

Eilen ja tänään olen raivannut kotia remontin jäljiltä, viime viikko kun meni pitäessä yllä sosiaalisia suhteita. Siisti koti on kiva juttu, nyt kun vielä saisi loput huonekalut paikoilleen. Keittiön pöytä majailee jälleen omalla paikallaan keittiössä. Olohuone on taas kerran puolityhjä ja makuuhuone edelleen kaaosta. Hitaasti hyvä tulee :)

Ja loppuun kevään merkkejä kukkapenkistäni takapihalta:

475351.jpg

Oletettavasti alku on peräisin viime syksynä istuttamistani 50 kukkasipulista, eli krookus. Aurinko lämmitti niin ihanasti että nautin jo pihalla rehkimisen jälkeen jääteetä takapihalla. Kyllä kevät on ihanaa!