Joululahja numero kaksi on lopulta valmistunut. Kyseessähän ei toki ole mikään megalomaanisen valtava neuletyö, mutta tää töissä oleminen tuppaa rajoittamaan tota harrastamiseen käytettyä aikaa. Lisäksi kipuilevat ranteet ovat pitäneet puikot tehokkaasti pois käsistä. No juu, teknisestihä työ ei ole vielä tehty. Ei oo päätelty ja napitkin on kiinnittämättä, mutta puikoilta on poissa, joten ehkä se pukin konttiin vielä ehtii.

Seuraavaksi on urakoitava Miehen sukat valmiiksi ja yritettävä joululahja nro 2:n kaveriksi ehtiä jotain tehdä. Ja joululahja nro 1:n saajalle pitäs koittaa saada jotain nätimpää, kun tuotos ei ollut ihan niinku kuvissa.

Ja tälle talvelle pitäs vielä ehtiä tekemään itselleni hartiahuivi/shaali. Meillä on töissä aivan järkyttävän kylmä, joten olis kiva kun vois itsensä kääriä lämpimään huiviin. Nyt sit otettais mielellään vastaan malli- ja lankaehdotuksia. Huivi sais olla suorakaiteen muotoinen. Lanka ohuehkoa ja malli pitsineuletta ja suht helpolla mutta kauniilla kuviolla. Koska ehdin siis ehkä pari kerrosta kerrallaan neuloa ennen pikkuihmisten änkeämistä syliin.