Ihan totta, Jannen kauluri on valmis! Ollut jo reilun viikon, mutta enpä ole muistanut asiasta mainita. Kuvaa saattaa ehkä olla tulossa jossain vaiheessa mikäli muistan sellaisen ottaa.

Ohje: Ullaneuleesta Pörrö Sahlbergin Unikko.

Lanka: TeeTeen vihreä Primavera

Puikot: Nro 4 sukkapuikot ja pyöröt

Silmukoita 72 lankaa meni muutamaa metriä vajaa 50g.

Ohje oli aivan mahtava. Helppo ja nopea toteuttaa ja malli nätti. Näitä aion tehdä lisää.

Puikoilla on nyt pukinkonttikamaa, jollei valmistu tälle joululle, niin tuleehan noita jouluja muinakin vuonna.. Projekti onkin yllättävän paljon hitaampi toteuttaa kuin ajattelin. Mutta ihan parasta siinä on se, että ostin sitten ensimmäiset Knit Picksin pyöröpuikot, ne sellaiset joissa on irroitettava kaapeli. On vaan kauniit puikot. Pirun hankalaa tosin tuollaisilla nro 15 puikoilla on neuloa, mutta ovat silti kauniit. Näitä on ehkä pakko saada lisää.. Ihan vaan vinkkinä kanssaneulojille (joista valtaosa varmaan tämän tietääkin), että dollari on aikas edullinen tällä hetkellä euroon nähden, että kannattaa tilata tavaraa suoraan Jenkeistä. Itse olen himoinnut muutamaa sukkakirjaa Amazonilta, mutta josko sitä malttaisi odotella vielä muutaman kuukauden ja suoda itselleen joululahjan..

Onkohan joku täällä visiteeraava käsityöihminen niin viksu ja osaisi kertoa helpon ohjeen puikkopussille? Siis sellaisen johon saa puikot nätisti säilytykseen. Kalliit bambu-, ruusupuu- ja ne ainokaiset Addit jotka omistan, ovat visusti tallessa aikoinaan Kiinasta tuomassani metallisessa suklaarasiassa. Mutta noille normi metallipuikoille pitäis keksiä jotain. Ovat nyt sekaisin peltirasiassa, ja hermo meinaa mennä kun koittaa etsiä viittä saman paksuista sukkapuikkoa. Josko Pikkusisko voisi isolle siskolleen sitten sellaisen vaikka ommella, ois vaikka kiva joululahja...