Olemme Voten myötä päässeet Miehen kanssa taloyhtiömme sisäpiiriläisiksi. Ennen Votea taloyhtiön asukkaat juuri ja juuri tervehtivät, nyt kaikki , ainakin ne joilla on lapsia, hakeutuvat juttusille. Pelottavaa. Me kun olemme viihtyneet erinomaisen hyvin ilman taloyhtiön sisäisiä kontakteja. Minä kun en ole niin sosiaalinen, että kaipaisin uusia ystäviä ihan naapurustosta. Toisaalta taas ihan kivaa, onpahan jotain puhuttavaa niissä tilanteissa joissa naapureiden kanssa on pakko olla tekemisissä. Jotenkin vaan huvittaa, että nämä taloyhtiön lapsiperheet eivät meitä noteeranneet mitenkään aikaisemmin, ja nyt tehdään jo kauppaa vaatteista. Ainakin nämä muutamat naapurit keiden kanssa tänään juttelin, ovat ihan mukavia, että ei mitään stalkkerimateriaalia. Ja taloyhtiössä on pari muutakin tuoretta vauvaa, joten joskus olisi ehkä kiva jutella heidän kanssaan. Tosin tuota vertaistukea saan kyllä ystäviltänikin, terveiset vaan Minnalle ja Tiinalle, joilla on pienet pojat, ja joiden kanssa tulee pidettyä yhteyttä useammin kuin tuossa raskausaikana, kun olo oli mikä oli. Olen molemmilta saanut mielettömästi apua ja vinkkejä.

Päinvastoin kun lauantaina. Kävimme päiväkävelyllä ja samalla reissulla kaupassa. Mies oli pankkiautomaatilla ja me Voten kanssa odottelimme hieman kauempana. Yhtäkkiä ihan jostain syöksyy täysin meille vieras keski-ikäinen nainen ja rupee kyselemään minkä ikäinen vauva vaunuissa on ja kurkkii vaunuihin. Hyvä ettei revi nukkuvaa vauvelia syliinsä. Otin jo puolittaisen nyrkkeilyasennon, että perhana jos lapseen kosket niin täältä pesee.. Tietty tuoreena äitinä olen enemmän kuin imarreltu jokaisesta ihailevasta kommentista jonka joku lapsetamme sanoo, mutta joku raja se olla pitää. Itselleni ei ole koskaan tullut mieleen mennä kurkkimaan vieraiden ihmisten vaunuihin. Kaiken lisäksi nainen lähtiessään (lopulta) sanoi, että nähdään. Mieleen tuli, että pitäisikö minun tuntea se ihminen, tai luuliko hän minua joksikin muuksi. Yhtäkaikki melko hämmentävä kokemus.

PeeÄs: Tässä blogissa saatetaan jossain kohtaa puhua muustakin kun Votesta, mutta just nyt kaikki vaan on niin uutta, että on ihan pakko jakaa jotakuinkin kaikki..

Tässä ollaan toista kertaa kylvyssä, kylvettäjänä äiti. Kuten ilmeestä voi päätellä, toinenkaan kokemus ei ollut mitenkään kiva, ekalla kerralla huudettiin kuula punaisena. Kolmas kerta taas oli ilmeisen mukavaa, kun poika olisi viihtynyt vedessä pitempäänkin. Ja Vote muuten kiittää ihan takuulla äitiään siitä että tämä laittaa blogiin nakukuvia.

1891721.jpg

Ja tässä ollaan menossa ulkoilemaan äidin ostamassa puvussa. Pikkasen on kasvuvaraa.. Ilmiselvä South Parkin Kenny :o)

1891734.jpg

Kerta vielä kiellon päälle. Kun toi meidän poika on vaan niiiiiiin suloinen...

1891743.jpg