Kyllä. Sorruin taas. Eikä Mies toppuutellut yhtään. Mokoma. Istui vaan lankaosastolle jätetyllä penkillä ja katseli ehkä hieman huvittuneena,  kun silittelin hyllyssä olevia lankoja (uskomaton mies muuten, lähti kanssani myös kodinanttilaan, eikä valittanut yhtään). Mukaani tarttui kolme kerää vihertävää Tango Fania, kolme kerää samansävyistä Malibua sekä farkunsinistä Seiskaveikkaa pitsipalmikkosukkiin, joiden ohje oli Novitan liitteessä. Toinen seiskaveikka on lähtenyt jo johonkin kävelylle, kun en sitä löytänyt, mutta kaksi kerää sitä kuitenkin ostin.

867590.jpg

Noista vihertävistä langoista haluaisin tehdä jotain (yllätys?). Lankaa tosin on sen verran vähän, että mitään suurta niistä ei saa tehtyä. Oisko kellään mitään ideoita? Mielessä kummittelee kaulahuivi, mutta onkohan toi malibu liian paksua moiseen, etenkin kun ajattelin neuloa sen yhteen tuon Tango Fanin kanssa. No, kaipa niillekin käyttöä löytyy.

Puikotkin ovat meidän taloudessamme alkaneet taas kilisemään. Teen Miehelle villasukkia. Mies oli hyvin vaikuttunut, kun pystyn pussaamaan ja neulomaan sukkaa samanaikaisesti.. Toinen sukka on valmiina, ja hätäpäissäni laitan senkin tähän jo, vaikka päättelemättä onkin, että näette itse että kyllä täällä tosiaan muutakin tehdään kuin pussataan..

867586.jpg