Lankavarastostani löytyi kerä "poikien väristä" Austermann Stepiä. Langasta on jo tekaistu yhdet 2-vuotiaan kokoa olevat pitkävartiset sukat, yhdet alle 1-vuotiaan kokoa olevat pitkävartiset lapaset ja koska nuo esikoiselle tarkoitetut tumput olivat liian pienet ja turhamaisena äitinä ajattelin et oishan se kiva jos lapsella olis sukat ja lapaset samaa lankaa, niin aloitin sitten toisetkin tumput. Nyt kun ekaa tumppua on tikuteltu yli peukalon, iski epäusko. Lanka ei riitä. Nyt sitten tässä pari päivää oon miettinyt ongelmalle ratkaisua. Jatkaako neulomista vai purkaako koko tumppu. Lanka on muutaman vuoden vanhaa, että en edes tiedä saako sitä mistään lisää.

Normistihan tämä ei nyt olis niin valtaisa asia, että siitä kannattaa blogata. Mutta kyllähän se nyt kupoliin ottaa kun neulomiseen käytetty aika on tällä hetkellä aika vähäistä noin muutenkin tuon veljeskaksikon ansiosta. Ja nyt sit oon pari iltaa kiireessä lapasia neulonut ja ihan tyhjän takia.

Pikainen googlaus ja lankaa on ainakin Austermannin sivujen mukaan vielä saatavilla. Nyt kun sitten  vaan jostain löytäis samanlaisen kerän. Pikainen katsaus verkkokauppoihin osoittautui turhaksi, jus sitä samaa lankaa ei ole missään. Mut taidan ottaa riskin ja punnita jäljellä olevan langan ja aiemmin tekemäni lapasen ja miettiä sit vaihtoehtoa. Tämähän vois olla hyvä syy lähteä huomenna kaupungille, lankakauppaan ;o) Asioille on näköjään aina se hyväkin puoli... Samalla vois ratsata Suomalaisen Kirjakaupan Alen, kun siellä oli huikea tarjonta erilaisista käsityökirjoista..