Sain juuri loppuun otsikon nimisen kirjan, kirjoittajana Kate Kerrigan. Ja suosittelen kirjaa ehdottomasti kaikille. Naimisissa oleville, naimattomille, eronneille ja karanneille.

Kirja ei siis ole mikään elämäntaidon opas, vaan ihan puhdasverinen romaani kahdesta avioliitosta. Lähes nelikymppinen Tressa menee pikana naimisiin ja tajuaa heti häiden jälkeen ettei hänen naimansa mies ole hänelle se oikea. Tressan tarinan rinnalla etenee tämän isoäidin tarina omasta avioliitostaan. Suuren rakkauden sijaan tämä solmii järkiavioliiton. Tressa on aina kuvitellut isovanhempiensa avioliiton olevan erityisen onnellinen, mutta totuus ei olekaan ihan niin yksinkertainen (kuten ei rakkaus ja parisuhteet noin yleensäkään). Kirjan kerrontaa rytmittävät irlantilaiset reseptit, joista muutaman aion kopioida ja kokeilla ihan kotikeittiössä.

Kaiken kaikkiaan kirjan jälkeen jäi hyvä mieli. Suurin kaikista kun kuitenkin on se rakkaus, ja ihan jokaisen, joka on kerrankin löytänyt rinnalleen sen ihmisen jota rakastaa ja jolta saa vastarakkautta, on syytä olla onnellinen.