Löysin lankavarastostani aika monta kerää jo edesmennyttä Novitan Kuura-lankaa vaaleanpuna-valkoisena. Sain idean tehdä langasta ihan perus 2o2n tuubituivin. Neuloin koko kerän ja sovitin tuotostani. Ei hyvä. Seuraavana aamuna purin koko huivin. Koska langalle oli keksittävä jotain käyttöä, alkoi ideamylly pyöriä. Lankahan on pörröisyytensä ansiolta erinomaista pehmolelujen tekemiseen. Ja eikun pöllöä tekemään. Pöllö on tänään siinä vaiheessa, että pääsen päättelemään työn ja virkkaamaan silmiä sekä täyttämään otuksen. Saas nähdä näkeekö tämä työ päivänvalon. 

Tätä pöllöä neuloessani tupsahti mieleen, että minullahan on varastossa myös Pampula-lankaa. Josta saisi niin ikään tehtyä kivan näköisiä pöllöjä. Ja siitä se ajatus sitten riehaantui ihan kokonaan. Vaaleanpunaisesta langasta tulee äiti-pöllö ja harmaasta Pampulasta isä- ja poikapöllöt. Siinä me sitten oltais, kokonainen pöllöperhe ihan pöllönä. Sitten mietin, että koska ohje on ihan oma, näistähän vois ruveta tekemään ihan bisnestä. Tosin aamun sarastaessa tajusin kyllä jo mopon karanneen käsistä pahemman kerran. Että jos nyt vaan tekis tän yhden ensalkuun ja miettis sitten mitä muuta langasta voisi syntyä. Koska lankaa on ihan pirun hankala neuloa ja oikean koon pyöröpuikotkin ihan ahterista. Efektilangat ja minä emme vaan sovi hirveen hyvin yhteen. 

Kuvia pöllöstä lupaan laittaa tännekin. Jos en päädy sitäkin purkamaan. Mielummin ehkä neuloisin huivia. Tai hametta. Tai sukkia. Mutta jos nyt ensin tän pöllön.