Reilut puoli vuotta sitten diagnosoitu masennus tarpeettomana. Voin postittaa masennuksen, myös nouto paikan päältä käy. Olen kyllästynyt olemaan masentunut, saamaton, surullinen, uneton, ruokahaluton, yksinäinen, ruma... Hyvänä puolena tässä masennuksessa on painon putoaminen. Samaan hintaan saa 13 nukahtamislääkkettä ja melkein puolen vuoden masennuslääkkeet. Cipralex on masennuslääkkeiden, ellei ihan Rolls Royce, niin ainakin Porsche, mikä fakta ainakin minun kohdallani on hyvä suositus ;)

Kävin siis aamulla kampaajalla, ja hiirenharmaa muodoton kampaukseni on nyt kauniin ruskea kullanvaaleilla raidoilla. Mieliala koheni koko rahan edestä. Että kiitos vaan kampaajalleni Veeralle, jos tänne eksyt, tulen takuulla toistekin. Uudella kampaajalla käynti on aina jännä paikka, niin monessa paikassa hiukseni on leikattu pieleen ja käynti jäänyt  yhteen kertaan.

Kohentuneesta ulkonäöstäni johtuen, sain sitten kirjoitettua viestin entiselle pomollenikin. Firma ei ole maksanut viime kesän lomarahoja, eikä lupaamaansa koulutusta. Tämän lisäksi sain virheellisen työtodistuksen. Kun arvon herra (lue sarkastisesti) ei kerran hoida asioita hyvällä, mennään sitten pahimman kautta. Perkele. Myrkyttärelle ei aleta! Ellei rahat ja työtodistus ala ilmaantua tämän viikon loppuun mennessä, minä marssin poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen. Miljoonat kiitokset jälleen kerran liiton lakimiehille avusta ja neuvoista.

Ja palataan hieman vielä tuohon masennukseen. Olen eilen illalla mennyt nukkumaan ennen yhtätoista. Ja sain nukuttua miltei samantien. Ja aamulla heräsin varttia vaille kahdeksan. Että ihminen voi olla onnellinen näinkin pienestä, normaaliaikaan nukutuista, hyvistä yöunista. Alkaa oikein itkettämään..