Meidän kuopus on oikea monitoimikone. En ymmärrä miten ihmeessä olemme tulleet ilman häntä toimeen tähän saakka. Äiti ja isä selviävät noin periaatteen tasolla kotitöistä paljon helpommalla kuin ennen. Käytännössä ei ehkä ihan niin.

Antti on:

Paperisilppuri. Kaikki hävitettäväksi tarkoitettu paperi muuttuu tunnistamattomaksi vauvan kuolakäsittelyn jälkeen. Myös kaikki ei hävitettäväksi tarkoitettu paperi saa saman käsittelyn, mikäli se sattuu jäämään johonkin siten että poika niihin ylettyy. Ehkä meidän kannattais vuokrata lapsi paperitehtaaseen, tulis tosi ekologista uusiopaperia sen käsittelyn jälkeen.

Rikkaimuri. Ei ole väliä miten tarkkaan on lattian imuroinut, Antti löytää sieltä aina jotain suuhunpantavaa. Jollei keittiöstä löydy ruokaa, niin eteisestä ainakin hiekkaa ja kiviä. Jollei sielläkään tärppää, niin olohuoneessa on ihan varmana ainakin takapihalta tullutta ruohoa. Ja vitsit että se kaikki roska menee suuhun varmaan nopeammin kuin imurilla.

Ruohonleikkuri. Ulkoilu on mukavaa. Erityisen mukavaa se on silloin kun vauvahenkilö pääsee tyhmistä rattaista maantasolle. Vielä mukavampaa on tiedossa jos se maantaso on nurmikolla. Meillä ei ainakaan tänä kesänä olis välttämättä tarvittu ruohonleikkuria ollenkaan. Antti olis voinut hoitaa sen homman iha hyvin. Ruohoa meinaan on syöty enemmän kuin keskiverto karitsa sitä söis.

Moppi. Se mikä rikkaimurilta jää huomaamatta, pyyhitään mopilla. Ja ryömivä vauva on parempi moppi kuin mikään muu. Olen suunnitellut vaikutuksen tehostamista tekemällä mikrokuituliinoista lapselle vaatteita, mutta ompelutaidon puute on pelastanut lapsipolon tältä kohtalolta. Äkkisiltään ei vois uskoa miten paljon roskaa lattialla vielä imuroimisen jäljiltä on. Paitsi iltaisin kun vaihtaa vauvan vaatteet..

Jätemylly. Koska Antti ei vielä syö muiden kanssa samaa ruokaa, niin teknisesti hän jätemyllyttää vain omat ruokansa. Äitiä puisttavat kukkakaali-peruna ja parsakaali-peruna yhdistelmäsoseet menevät nikottelematta alas. Meiltä loppuu piakkoin roskiin heitettävä ruoka, kunhan Antti pääsee normiruoan makuun.

Viihdekeskus. Antti on yhdistetty tv, digiboksi, dvd soitin, kotiteatteri ja radio. En olis ikinä ennen lapsia uskonut, että päivä voi kulua pelkästään lapsen leikkiä katsellessa.