Tuleva perheenjäsenemme aikoo mitä ilmeisimmin syödä perheensä vararikkoon jo ennen syntymäänsä. Minulla on nimittäin aivan järkyttävä nälkä miltei koko ajan (no joo, tänään tilanteen selittää se, että aamupala tuli kaaressa pihalle, mutta se ei selitä kaikkia muita päiviä). Eilen jo puolivakavissani pohdiskelin, että alan tuomaan kylmälaukullisen syötävää töihin joka päivä, jotta pärjään. Jannesta en muista tämmöistä nälkää, mutta aika kultaa muistot..

Päivässä syön seuraavasti:

Aamupala 1 kotona (n. klo 6-7): yleensä leipää ja jugurtti / puuroa / hiutaleita / mysliä.

Aamupala 2 töissä (n. klo 8-9): yleensä leipää ja kahvia / teetä.  

Lounas (klo 11-12): joko omat eväät (lämmin ruoka + leipää + hedelm(i)ä) tai henkilöstöravintolan apetta (lämmin ruoka + leipää + salaattia).

Välipala (satunnaisesti n. klo 14): Hedelmiä tai kahvia ja pullaa :o)

Päivällinen (n. klo 16-17): Lämmin ruoka

Välipala 2 (18-19): Hedelmiä, joita popsin leikkipuistossa hengaillessani

Iltapala (20:30): Yleensä leipää 

Yösyömiseen en ole vielä sortunut, mutta sekin päivä, tai yö, voi olla aika lähellä, kun viime yönä vatsan kurina piti minut pitkän tovin hereillä. Ja ihan totta, jokaisessa välissä ehtii tulla ihan törkeä nälkä. Että jos eläisin "Hermannin" mukaan, en ehtisi tehdä muuta kuin syödä. Ja jos aikaa jäisi johonkin muuhun, niin sen varmaan nukkuisin, nukkuisin ja nukkuisin. 70 päivää äitiyslomaan, jolloin saa (toivottavasti) vetää vaikka kahden tunnin päikkärit, eikä ketään haittaa.