Blogihiljaisuus johtuu pääasiassa sairastelusta. Minä itte olen ollut sairaslomalla viime torstaista asti, ilmeisesti niskat ja ranteet eivät hirveen kovasti innostuneet töihinpaluusta. Nyt sit taas kokeillaan tovi, josko tilanne olis muuttunut. Enpä ole sitten suuremmin viitsinyt ranteita rasittaa tietokoneen ääressä, kun kerran ne selkeästi siitä kipeytyvät.

Viikonloppuna käväisin yliyönreissun Helsingissä ystäväni kanssa. Olemme tunteneet varmaan 28 vuotta, mutta emme ole livenä tavanneet vuosiin. On perustettu perhettä ja tehty töitä. Eikä muka ole ollut aikaa. Nyt sitä aikaa järjestettiin ja ai että oli kivaa. Ei ehkä kannata ens kerralla odottaa kolmea vuotta. Reissun ohjelmaan kuului puhumista, puhumista, puhumista, syömistä (Pikku-Nepal Annankadulla oli mahtava kokemus. Ruoka oli aivan älyttömän hyvää, suosittelen), puhumista, drinkkejä, puhumista, lisää drinkkejä ja lisää puhumista. Seuraavana päivänä jatkettiin sitä puhumista ja sen lomassa shoppailtiin. Chez Marius sai aikamoisen loven lompakkoon, nyt on tositosihienoja piparimuotteja, kahvimuki töihin, pikkujoululahja ystävälleni, tuliaisia äidille. Ja vielä niin paljon kaikkee ihanaa jäi vielä kauppaankin.. Sit me käytiin Menitassa. Ja Fiinaneuleessa. Ja lelukaupassa ostamassa lapsille tuliaisia. Ja isänpäivälahjaa Miehelle. Puheenaiheet eivät loppuneet kesken, mutta aika loppui. Mut kiitos T:lle mahtiupeesta reissusta, ja koitetaan jatkossa nähdä vähän useemmin.

Äidin poissaollessa lapset olivat sitten kehittäneet itselleen nuhakuumeet. Kotona vastassa olivat väsynyt Mies ja hypervilkkaat lapset. Se on kumma juttu miten noi mukulat vaan jaksaa ja jaksaa ja jaksaa vaikka olisivat miten sairaita, kun itsestä tuntuu, että se pieninkin kuume vetää olon ihan spaghetiksi, eikä kykene mihinkään. Esikoinen kiikutettiin jopa lääkäriin saakka, kun yskä äityi tosi pahan kuulloseksi, mut eipä siihen mitään sen ihmeempää syytä löytynyt. Panadolin ja yskänlääkkeen voimin mennään (joo, tiedän ettei yskänlääkkeistä ole tutkitusti juuri mitään hyötyä, mutta kun se yskä valvottaa poikaa ja muuta perhettä, niin pakko kai se on sitä lääkettäkin sitten kokeilla.

Ja ihan kun tässä ei olis tarpeeksi, niin lopulta Mies sai itselleen vatsapöpön. Jota nyt sitten odotellaan tarttuvaksi muuhun perheeseen. Itse tulin töihin tekemään rästihommia pois, kun ne henkilöt jotka hommat pystyisivät hoitamaan, ovat reissussa. Ja koitan parhaan taitoni mukaan vältellä muita ihmisiä, etten tartuttaisi ketään muuta.