Vote valvottaa öisin edelleen. Viime yönä meillä nukuttiin näin: 21-23.30 sitten syötiin KAKSI TUNTIA ja nukuttiin 1.30-4.40, syötiin kuuteen saakka ja sitten kitistiin ja nukuttiin äidin mahan päällä ja kainalossa kymmeneen saakka. Viime yön unisaldo siis oli huikea verrattuna viimeisen viikon 1-2 tuntia unta, ja pari tuntia syömistä ja kitinää. Päivisin, sitten kun äiti on saatu hereille, syöttöväli on neljä tuntia ja nukutaankin sitten melkein sama aika. Poika nukahtaa yöllä tissille kesken syönnin, joten nälkähän se tulee sitten äkkiämmin. Äiti on siis ihan pikkasen väsynyt. Että jos jollain on hyviä konsteja miten vauvan vuorokausirytmin saa muutettua takaisin yöllä nukutaan, päivällä seurustellaan malliin, niin otan kaikki neuvot ilolla vastaan. Noin pieniä kun ei vissiin voi öisin nukuttaa pihalla tai antaa niille unilääkettä... (Ja tämä oli sitten vitsi, ettei joku jo kiirehdi soittamaan sosiaaliviranomaisille). Olen opetellut nukkumaan päivällä, samaan aikaan kun Votekin nukkuu päikkäreitä. Blogipäivityksiä siis tulee edelleen harvakseltaan. 

Kolmas vyöhyketerapia oli eilen. Edelleenkään en mitään ihmevaikutuksia huomaa, meidän vauvan iltaitkut eivät ole loppuneet kokonaan, mutta jonkin verran ehkä vähentyneet. Itkut tulevat nyt aamuisin, kun öisin ei pikkuinen jaksa röyhtäistä syönnin jälkeen, kun nukkuu niin sikeästi.  

Kiitokset Pikkusiskolle ja J:lle eilisestä vierailusta, teki hyvää mielenterveydelle. Pikkusiskolle erityiskiitos keinutuolin tuomisesta, siinä me ollaan Voten kanssa syöty ja kiikuteltu, vaikkakaan öisten syöttöjen aikana ei siinä pysytä hereillä sen paremmin kuin sängyssäkään. Ihmekapistus kuitenkin noin muuten, itkut loppuvat lyhyeen, kun pikkasen kiikutellaan.

Mutta, nyt lähden laittelemaan paikkoja kuntoon, meille tulee pappi visiitille puhumaan lauantain ristiäisistä.