Normaalitilassa minä en hikoile juuri ollenkaan. Toki kuntoillessa, mutta siis ihan vaan oleskelemalla. Raskaus ja synnytys tuovat tämän hikoiluominaisuuden päälle ihan satasella. Ja kun oma hajuaisti on vähän turhankin herkässä tilassa, niin tuntuu kuin haisisin koko ajan hielle. Varmaan haju ei ihan aina ainakaan muiden nenään saakka yllä, mutta omaan liiankin hyvin.

Olen vaivaan kokeillut varmaan kymmentä eri deodoranttia. Näiden ongelmaksi on muodostunut tuotteiden oma tuoksu, joka tässä tilassa väistämättä alkaa jossain vaiheessa kuvottamaan. Eli siis siinä, kun ekan kerran laatta lentää ja kyseistä dödöä kainalossa on. Haju yhdistyy tämän jälkeen tasan tarkkaan siihen oksentamiseen, ja joka kerta kun saman tuoksun haistaa, niin on yrjö lentää.

Äiti kehui joku aika sitten apteekista saatavaa Linden Vossin Triple dry deodoranttia. Ja sepä muuten toimii. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hien haju hävisi. Itse tuote ei suuremmin tuoksu millekään, joten voin pelkän deodorantin lisäksi käyttää pitkästä aikaa myös hajuvettä ilman kuvottavaa tuoksujen sekoittumista. Varmaanhan tuossa aineessa on jotain hyvin haitallista kemikaalia, mutta käytän sitä siltikin. On itsellä huomattavasti parempi ja raikkaampi olo, kun ei koko ajan hikoile ja haise hielle. Ihan ykköskamaa!