tunnustus2.png

Soja antoi minulle tunnustuksen, jonka myötä täytyy kertoa viisi omituista ominaisuutta itsestään. Olen blogannut niin kauan, että epäilen kertoneeni jo kaikki synkimmät juttuni, mutta ei kai tuo toistokaan haittaa :)

1. Haluan että sänkyssämme olevat lakanat on joko silitetty tai mankeloitu pesun jälkeen. Kylässä ei tällä ole väliä, mutta omassa sängyssä ei uni tule jos lakanat on ryppyisiä.

2. Samaan asiaan liittyen, kuivatan lakanat mieluiten ulkona. Heti kun ilmat keväällä sallivat kiikutan lakanapyykin ulos ja jatkan toimintaa niin pitkään kun on vähänkin kuivaa.

3. Olen joissain asioissa yltiöjärjestelmällinen ja joissain ei sekaisuus haittaa minua yhtään. Astiakaappien pitää olla järjestyksessä. Pienet Kartiolasit ovat yhdessä reunassa hyllyä, isot toisessa. Lautaset pistetään kaappiin omiin pinoihinsa, Pentikit yhteen ja siniset lasilautaset toiseen. Samanlaiset kahvikupit ovat omana ryhmänään, eikä niitä sekoiteta muiden kanssa. Kirjat ovat hyllyssä aakkosjärjestyksessä. Tietokirjat taas järjesteltynä aihealueen mukaan. Sen sijaan vaatekaappi on kuin pommin jäljiltä, eikä koti muutenkaan ole läheskään aina edustuskunnossa.

4. Osa järjestelmällisyyttä ja sen puutetta on myös ajoittainen keskittymiskyvyn puute. Tämän vuoksi listaan tehtävät työasiat kalenteriin muistutukseksi, ja merkitsen ne tehdyksi sitä mukaa kun työ etenee.

5. Nykyisen tietotekniikan kaudella käytän edelleen paljon paperikalenteria ja kirjoitan muistiinpanot käsin. Käsin tekeminen ilmeisesti jotenkin auttaa muistiani toimimaan paremmin. Tekniikan alan yrityksessä olen outolintu, kun kuskaan muistiinpanovälineitä ja kalenteria mukanani. Kalenterin väliin on myös näppärä pistää neuleohjeita, ruokaohjeita, lippuja ja lappuja.

Ja pistetään tätä sitten eteenpäin:

Eicca (Sitä joko on tai off)

Esikko (Ensikertalaisäiti)

Nainen (Erotarinoita)

Suvi (Roksiloita)

Ja ihan kuka tahansa joka tämän haluaa, saa napata mukaansa. Minen kerkii nyt linkittelemään, enkä sen suuremmin ilmoittelemaan tunnustuksesta, mutta toivottavasti asianosaiset ehtivät tänne vielä joskus kurkkimaan. Ja mieluusti saatte vinkata kommenttiliootassa omia omituisuuksianne.