Siivouspäivä on se viikon kammottavin päivä. Ei auta vaikka lupaisi itselleen palkkioksi kuun taivaalta. Kaikki venyy viimetippaan. Niin kuin tänään. Lähestyvä keittiöremontti on ollut tiedossa kaksi viikkoa. Äiti tulee avukseni, kun tuo häntäluun pahalainen estää kiipeämisen ja nostamisen. Ennen äidin tuloa pitäisi siivota koko huusholli. Ettei äiti näe millaisissa oloissa tytär elelee. Mutta tässä istun, koneen ääressä ja kirjoitan. Helpommalla pääsisi jos antaisi kaikille nurkissa lymyäville villakoirille vesikupit. Paha vaan että kaikki vesikupeiksi kelpaavat astiat on pakattu jo pari viikkoa sitten laatikkoon odottamaan Suurta Päivää jolloin nykyinen kammokeittiöni vaihtuu ihkukeittiöksi. Kuvia muutoksesta laittelen näkyviin ensi viikolla.

Kirjoittamisen lisäksi houkuttaa tuo neulominen pois siivouksen äärestä. Puikoilla on tällä hetkellä Vaakatilkku sekä ystäväni tyttären sukat Novitan Nalle Colorista. En suuremmin välitä noista pätkävärjätyistä langoista, mutta alkuviikosta löysin Halpahallista pastellisävyistä Nallea. Toisen ystäväni 7 vuotias tytär R sanoi langan nähdessään, että ihanaa lankaa, mitä tästä tulee, joten uskoin valinnan osuneen oikeaan myös tämän toisen nuoren neidin kohdalla :)

Mutta, eipä tule siivottua jos tässä haaveilen. Pakko kai se on tuo imuri kesyttää ja villakoirat lähettää pölypussiin..