Olen tässä vauvan- ja kodinhoidon yhteydessä saanut neulottuakin jotain. Kaksi paria lasten kokoisia sukkia.

2065887.jpg

Ensimmäisenä Äm:än muinainen blogiarpajaisvoitto.. Tästä voitosta on siis aikaa jo toista vuotta. *Nolo* Mutta valmiiksi tulivat. Lankana Fabel, josta sai mielestäni ihanat raitasukat ja väritkin olivat herkulliset. Kuva on vähän väärinpäin, mutta enpä jaksanut ruveta säätämään.

2065892.jpg

Toiset sukat olivat Jannelle. Kasvuvaraa tuli melko reilusti, mutta en jaksanut enää ruveta purkamaan valmista sukkaa. Ja oletettavasti lapsi kasvaa kyllä. Lankana Novita Woolin taannoinen raitaversio. Tumput oli tarkoitus tehdä samasta langasta, mutta yksi kerä ei riittänytkään, kun tein sukkien varresta tarkoituksella pitkät, että pysyvät jalassa.

Ja loppuun vielä pari tuoretta kuvaa Jannesta:

2065916.jpg

Tässä poika jumppaa kummitädin (=Pikkusisko) sylissä isänpäivänä, kun meillä oli koko konkkaronkka syömässä.. Pojalta pääsi pari mahtavaa hymyä, mutta eipä kamera niitä ehtinyt tallentamaan.

2065918.jpg

Ja sitten toinen hymynmetsästyskuva. Meinaa unohtua noi valokuvaukset kokonaan, kun ihmettelen ihan livenä tuota pientä miestä, joten tämä kuva otettiin ihan vaan kuvaamisen ilosta :o)

PeeÄs: Messukuulumisia ja -hankintoja kertoilen myöhemmin.