Synttäreideni kunniaksi sain aikaiseksi leipoa appelsiinivalkosuklaakakun. Ohjeen löysin Kinuskikissan blogista. Kakku oli aivan järjettömän hyvää niiden vieraiden mielestä, jotka jotain maistoivat. Allekirjoittaneella on älytön nuha, joten valtaosa makuelämyksestä meni hukkaan. Ihan saman näköinen kakustani ei tullut kuin kinuskikissan tekemästä, mutta ei synttäreitä ilman kakkukommelluksia. Ostin ihan synttäreideni takia itselleni uuden irtopohjavuoan, jossa kakku tehtiin. Kaikki meni loistavasti siihen saakka, kunnes kakun päälle piti lisätä appelsiini-liivate hyytelö. Minun kakkuni hyytelö löytyi hetkisen kuluttua kaikkialta muualta kuin kakun päältä. Uusi vuoka siis vuosi kuin seula. Halvalla ei saa näköjään hyvää..

Ja kyllä, myös minun kakussani oli reunat koristeltu samoin kuten Kinuskikissan kakussa. Eli onnistuu se koristelu tumpeloltakin huonoilla välineillä. Toki unohdin jättää muovin reunaan sen parin sentin pätkän suklaatonta aluetta, joka ohjeessa mainittiin, joten reunuksen paikoilleen asettaminen oli hieman haastavaa.

Minun kakkuuni oli myös tarkoitus tehdä pajunkissakoriste, vaikka pääsiäinen meni jo, mutta sepäs ei sitten onnistunutkaan. Sen sijaan päällä oli suklaasta pursotettua ristikkoa. Kuvaa ei tuotoksesta ole, koska en muistanut ottaa, eikä kakku varsinaisesti mikään kaunis näky ollut. Mutta maku korvasi epäedullisen ulkonäön moninkertaisesti, kuulemma.

Synttärilahjaksi sain muuten perheeltäni ja maailman parhailta ystäviltäni lipun tänne. Nyt on sekin ihme nähty, että menin ihan mykäksi :) Ja Mieheltä ja Jannelta limen vihreät Hai-kumpparit (oli ihan oma toive) ja yllätyslahjana rannekoruuni uuden osan sekä Sofi Oksasen Puhdistuksen. Synttärit tuntuvat paranevan vuosi vuodelta.. Kiitos kaikille kävijöille. Isäntäväki ei ollut parhaassa vireessä, mutta oli mahtavaa kun tulitte käymään. Ja kiitos Kuwaitin poppoolle, keittelen kaffet teille kun tulette Suomeen.