Eilen oli Voten eka neuvolakäynti. Pituutta oli kertynyt 50,5cm, painoa vain 95g. Nyt sitten ollaan tehosyötöllä, 2-3h välein pitäisi pojalle tissiä tarjota. Ja aika hyvin on onnistuttukin. Toivotaan, että saadaan painoa ylöspäin näillä konsteilla, ettei tarvitse pullomaitoon siirtyä. Maitoa kun tuntuu omasta takaa kuitenkin riittävän. Huomenna edessä seuraava punnitus, kaipa se paino sitten ehtii kahdessa päivässä nousta, jos on noustakseen. Meillä kuitenkin on ollut viimeiset pari päivää paljon hyvätuulisempi poika, kuin aiemmin. Että ilmeisesti nuijat äiti ja isä eivät ole tajunneet antaa lapselle riittävästi ruokaa. Hiukkasen noloa.. Haittapuolena on se, että meinaa noi pojan päikkärit jäädä lyhyiksi, kun on kesken unien heräteltävä syömään. Ja kun hän kerran herää, ei uni tule uudelleen sitten millään. Pieniä yliväsyneen vauvan oireita on ollut ilmassa.

Voten tehoimetys on johtanut siihen, että minunkin on syötävä enemmän, terveellisesti ja monipuolisemmin. Kuten eilen illalla kebabia. Siinähän on kaikki mitä terveellisessä ruoka-annoksessa kuuluukin: lihaa, leipää ja kasviksia.

Ja ihan muuta kuin äitiyttä väliin: olen neulonut. Kuva valmiista sukkaparista ilmestynee tänne jahka saan toisenkin sukan pääteltyä. Seuraavaksi sitten olisi tarkoitus tehdä lapselle tumput. Että ehtii sitä äiti-ihminenkin neuloa, ainakin tollasia pieniä juttuja...