No juu. Työhaastattelussa tuli käytyä. Ja kuten näppärimmät osaavat otsikosta päätellä, niin eipä mennyt kovin vahvasti.. Ainoa pelastukseni on, että muut hakijat olivat vielä surkeampia :) Paikanpäällä sentään olin ajoissa. 20 minuuttia etuajassa, joka sekin on ehkä vähän säälittävän neuroottista.

Itse haastattelu meni ihan ok. Siihen saakka kunnes haastattelija (joka oli muuten hirmusen paljon Annaleena Härkösen näköinen) veti esiin kännykän ja sanoi et nyt kuvataan esitetlyvideo. Pääsin alkuun, sanoin nimeni ja ammattini, jotain muuta sontaa ja sen että olen verbaalisesti lahjakas. Ja sit tuli tyhjää. Et se siitä. Olis ehkä kannattanut lohkaista videolle jotain tyyliin, että kuten huomaatte tai vaikka sitä ei nyt just tällä hetkellä huomaakaan.. Mut en lohkaissut. Menin ihan lukkoon enkä muistanut yhtään mitä piti sanoa.

Haastattelun lopussa haastattelija pyysi todistuksiani. Puolet puuttui ja vasta siinä kohtaa huomasin, että olin laittanut CV:ni yhden työsuhteen keston väärin. Kahdella vuodella. Olipa kiva selittää mokaansa. Äsken tarkastin koneella olevan version ja siinä vuosi oli ihan oikein. Enkä edes haastattelutilanteessa tajunnut korjata asiaa. Antaapa hyvän kuvan.

Että jatkan toistaiseksi näissä hommissa. Eikä hommissa sinällään mitään vikaa ole, mutta kun tää ei ihan varsinaisesti ole sitä mitä haluaisin tehdä. Mut kai tääkin on opiksi tulevaisuutta varten. Ja hei, tukka oli hyvin!