Koska noita kuvattomia juttuja on ollut aika paljon, niin josko nyt sitten laittaisin kuviakin. Mitään valmistahan en tietenkään ole saanut aikaiseksi, mutta keskeneräisiä juttuja on sitäkin enemmän. Kuvat jäivät kääntämättä, mutta eiköhän olennainen näistäkin selviä.

Ensimmäisessä kuvassa on vielä tällä hetkellä paremmin voodoo-pupuna tunnettu neiti Pupu. Mustissa housuissaan ja lilassa paidassaan hän tulee valloittamaan sydämiä. Kunhan siis joskus saa itselleen täytteet sun muut.

778872.jpg

Toisessa kuvassa on sitten ikuisuusprojektini, nimittäin Vaaka-peitto. Tai kaksi peittoa näistä tulee, kun en millään pysty yhdistämään noita yksivärisiä raidallisiin.

778924.jpg

Kolmannessa kuvassa on yhden kerän verran neulottua Pampula-kaulaliinaa. Aina oikeana neuloksena. Kaksi kerää on vielä jäljellä, katsotaan saako niistä sopivan mittaisen kaulan lämmittäjän.

778932.jpg

Ja viimeisessä kuvassa on sitten se paljon puhuttu Fifi III. Sitä siis ihan oikeasti neulotaan täällä, eikä pelkästään puhuta. Kuva ei taaskaan ole niitä parhaimpia, mutta koitan panostaa valmiiseen huiviin. Hitaasti tuo etenee, mutta kerros kerrallaan.

778945.jpg

Tämän blogauksen tarkoituksena on siis koittaa todistaa, että kyllä minä oikeasti neulonkin, vaikka viimeaikaiset kirjoitukseni ovat olleet jotain ihan muuta. Koitan jossain kohtaa saada jotain valmiiksikin :o)