Satuin keksimään ihan vahingossa älyttömän halvan ja älyttömän nopean dieetin. Ostetaan kaupasta normaalikokoa noin numeroa pienemmät leggingsit, ähelletään ne päälle työllä ja tuskalla, hiki valuen ja voilà! alavartalon ympärys on pienentynyt sillä yhdellä koolla. 

Tähän dieettiin ei kyllä kannata yhdistää minihameita, koska johonkinhan sen läskin on mentävä, jonka leggarit pusristavat kasaan. Joko sinulla on hirvittävä makkara vyötärönauhan yläpuolella tai sit kamalan paksut nilkat. Tietty jos vetää piukeat leggingsit rintojen alle saakka, saa muhkean etuvarustuksen ikään kuin bonuksena.

Ja ne leggarit maksoivat 9.95€, joten verrattuna kaiken maailman hömppään, joilla ihmisiä laihdutuksen tiimoilta uunotetaan, tämä konsti on liki ilmainen.

Niin, ja ahneuksissaan ei sit kannata ostaa kahta tai kolmea numeroa pienempiä leggingsejä. Koska se nyt vaan on ihan kylmä tosiasia, että se kangas pystyy venymään vaan määrätyn määrän. Ja jos kurvit änkee liian pieneen kangasmäärään, saattaa huomata kesken tärkeän presentaation, et kankaanpalasia on ympäri neukkaria ja päälle on jäänyt vaan saumat.