Hetki 1: Herään yöllä johonkin kummalliseen. Sänky heiluu, vauva on omassa sängyssään. En ihan heti tajua mikä minut herätti. Avaan silmäni ja vieressäni on Mies, joka on mytynnyt peiton kainaloonsa ja hyssytteli tyhjää peittoa. Hetken kuluttua Mies havahtuu siihen, kun poika ei hiljenekään. Seuraavana aamuna nauroimme itsemme tärviölle, kun puhumme asiasta. Mies oli nähnyt unta että poika on sängyssä meidän keskellämme ja kitisee. Ihmetteli kovasti kun pikkuherra ei nukukaan.

Hetki 2: Janne on valvottanut meitä monta yötä peräjälkeen. Sekä minä, että Mies olemme täysin rikki unen puutteesta. Aamulla itken väsymyksestä ja vaihdan pojalle vaippaa. Saan pojalta niin valloittavan hymyn, että jokainen valvottu tunti saa arvoisensa palkinnon.

Hetki 3: Janne on aamutissillä. Syömistä on jatkunut jo tovi, ja uni vie pientä miestä mennessään. Irrotan tankin pojan suusta. Poika jatkaa onnellisenä imemistä. Leuka sen kun keikkuu pojan syödessä tyhjää. Nauramme Miehen kanssa vedet silmissä.

Hetki 4: Aamuöinen vaipan vaihto. Poika ilman vaippaa. Otan puhdasta vaippaa kaapista ja samalla sekunnilla poika pissaa kaaressa. Tällä kertaa kaari ei osu äitiin, vaan lentää pojan naamalle. Ihan harmittaa kun ei sattunut kameraa käsille, sen verra närkästynyt pojan ilme oli tyyliin, mitä sä äiti nyt oikein teit..