Jupisin täällä tuossa joku aika sitten siitä miten kaupoista ei löydy äitiysvaatteita. Tai siis ainoa paikka josta niitä kohtuuhintaan saa, on henkkamaukka. No ei siinä mitään, mutta alkaahan se vähän tympiä, kun joka toisella maha pystyssä vastaan kävelevällä on samanlaiset vaatteet päällä. Esim. meidän taloyhtiössä on yks nainen raskaana, ja sillä on täsmälleen samanlainen h&m paita kun  minulla, värejä myöten. Mutta palautetta pitänee aintaa ko. ketjulle ja kiittää siitä että siellä äitiysvaatteita myydään ja suurinpiirtein samaan hintaa kuin normaaleitakin naisten vaatteita.

Viikonloppuna sitten sattui Tampereen Koskikeskuksessa silmään Nanouk-niminen liike. Toki liikkeen olen huomannu ennenkin, mutta vasta tässä kohtaa (ale + loppuraskaus) nuo lastenvaatteet kiinnostavat, joten poikkesimme Miehen kanssa sisälle saakka. Ja yllätys olikin suurenmoinen, kun liikkeessä myytiin myös äitiysvaatteita. Ja mikä parasta, muutamia vaatteita oli jopa -40% alennuksella. Ja mikä vielä parempaa, aletangosta löytyi vielä minun kokoanikin. Sorruin siis tässä vaiheessa vielä ostamaan itselleni t-paidan ja kietaisutunikan. Yhteishintaa näille Mamaliciouksen vaatteille kertui huimat 28€. Molemmat paidat ovat kivan näköisiä ja kietaisuversiota voi käyttää myös raskauden jälkeen sikäli mikäli en ikihyviksi kyllästy näihin vaatteisiin tässä loppuaikana. Mutta että jostain ainakin saa ihan kivan näköisiä ja kohtuuhintaisia vaatteita, jotka eivät näytä ihan hirveille. Harmittaa etten aikaisemmin hoksannut ko. kauppaan mennä sisälle kurkistamaan.

Ja onhan tuo Votekin saanut lisää vaatteita. Innostunut mummo osti muutamia bodeja, höyrähtänyt äiti potkupuvun, tossut, parit sukat sekä collegepuvun. Ja Miehen kaveriperheeltä taas saimme kassillisen vaatteita, hoitoalustan, syöttötuolin pehmusteen sekä lelukaaren. Kaikki on kotiinpäin :o)