Tämä viikko on mennyt hyvin. Paino putosi 1,1 kg. Kiitän tästä itsekuriani, jonka ansiosta ole pystynyt kieltäytymään herkuista. Lounaat ovat olleet salaattipainotteisia. Eilen valikoitui ruoaksi hyvin hiilihydraattipitoisia ruokia, joten vähän huolestuin, mut turhaan näköjään. Kyllä, olen iloinen. Ja tiedän että sama pudotustaso ei tule jatkumaan, joten otan ilon irti tästä. Ensimmäiseen tavoitteeseen, ja siihen hot stone hierontaan on siis matkaa 2,3 kg.

Ruokapäiväkirjaa olen pitänyt parisen päivää. Syömiset ovat tämän ajan pysyneet kurissa. Syön aamiaisen (2 palaa leipää + levite + juustoa tai tänä aamuna smoothie) ja lisäsinpä jopa välipalankin (pähkinöitä vajaa kourallinen). Hyviä ja sokerittomia smoothiereseptejä otetaan vastaan. Eilisiltana viskasin blenderiin mustikoita ja omenaa, 2,5 dl maustamatonta jogurttia sekä ehkä puolisen desiä appelsiinituoremehua. satsista riitti iltapalaksi ja aamupalaksi.

Eilen illalla ja tänä aamuna minua on paleltanut. Syynä on ehkä se, että en saa riittävästi kaloreita ruuastani. Tuttu tunne aikaisemmilta epäonnisilta laihdutuskerroiltani. Tänään on siis ehkä lisättävä iltapalaan pala leipää. Ja syötävä päivällä muutakin kuin salaattia. Viikonloppuna on edessä Miehen sukulaisen häät, joten kaloreita tulee siellä varmaan kerättyä ihan riittävästi.

Ja sit se ikuinen kompastuskiveni liikunta. Tällä viikolla ollaa käyty kerran pyöräilemässä, ehkä joku 45 min pyöräilyä ja puolisen tuntia väliin poikien kanssa kävelyä rannalla. Et ei ehkä mitään hirvittävän tehokasta, mutta parempi kai tuokin kuin ei mitään. Toki kohta on pakko ruveta liikkumaan ja kiinteyttämään itseään, ettei löysä nahka jää roikkumaan (ja lihaksethan kai polttavat enemmän energiaa kuin läski), mutta edelleen panostan tähän ruokavalioon ensisijaisesti.

Edit: Vasempaan laitaan on lisätty linkki Myrkytär pudottaa sivulle.