Olispa eri näppärää jos joku fiksu, vaikkapa insinööri, kehittelisi äidin monistuskoneen. Meillä kun aika ajoin tarvittaisiin useampaa äitä samanaikaisesti. Kuten eilen, kun olis pitänyt kaksi poikaa iltapestä, iltapalattaa ja nukuttaa. Lisäksi olis kiva kun pystyis molempia lapsia sylittelemään ja halittelemaan samaan aikaan, kun jostain kumman syystä niiden pitää just samalla hetkellä tajuta et nyt on kamala sylipula ja halivaje.

Eilen meillä olis tarvittu neljä äitiä. Yksi nukuttamaan esikoista ja toinen kuopusta. Yksi pitämään sosiaalisia suhteita yllä Facebookissa ja yksi sohvalle rentoutumaan ja neulomaan.

Monistuskoneessa olisi myös hyvä olla se käänteismonistusnappi, jonka avulla ne monistetut äidit sitten sais palautettua sinne mistä tulisivatkin. Ja erinomaisen hyvä, milteipä pakollinen ominaisuus olisi ehdottomasti joku sellainen supertietoisuus, että se masteräiti olisi koko ajan jossain tajunnan tasolla tietoinen siitä mitä ne monistetut versiot tekevät. Ettei sit tulis mitään epäselvyyttä kun joku äiti olis tehnyt tai sanonut jotain, josta masteräiti ei sit olis ollenkaan tietoinen. Ja miten kätevästi tämä laite lisäisi kotiäitien vapaa-aikaa. Yksi äiti vois olla kotona lasten kanssa ja toinen vaikka ystävien kanssa kaupungilla kahvilla. Ja koko ajan siinä kahvitellessa tietäis et mitä kotona tapahtuu.

Jos joku insinööri tätä lukee, niin pitä kiirettä pliis. Tämän äidin pitäis reilun kuukauden päästä mennä töihin ja olis kiva et vaikka ensi vuoden alusta laite olisi valmis, että voisin monistaa toisen äidin olemaan kotona lasten kanssa sillä aikaa kun itse olisin töissä. Tai lähettää sen monistetun äidin töihin ja olla itse kotona. Kiitos jo etukäteen.