Jannen odotusajalta en muista mitään sen kummempia mielitekoja. Paitsi loppuraskaudessa, kun salmiakki, lakut sekä kaikki suolainen ja rasvainen olivat ehdottomasti kiellettyjä korkean verenpaineen ja raskausmyrkytyksen vuoksi. Turha lienee sanoa, että mieliteko meni ohitse siinä silmänräpäyksessä, kun noista aineista tuli taas sallittuja.

Nyt kuitenkin olen kehittänyt itselleni himon piimään ja maksamakkaraan. En toki pirtelömäisenä yhdistelmänä vaan toinen ruokajuomana ja toinen leivän päällä (toki tuossa pirtelössä voisi olla puolensa, saisi molemmat himonsa tyydytettyä kertaryyppäyksellä..). Lisäksi  mieleni tekeen ihan törkeästi salmiakkia, erityisesti Salmixeja. Näitä on varmaan vähän hankalampi pirtelöön sekaan miksata, mutta tarviihan sitä jotain jälkkäriäkin.

Hmm.. Tästähän tuli suoranainen bisnesidea  mieleen. Pirtelöbaari raskaana oleville naisille. Tehtäisiin jokaisen mielitekojen mukaan omanlainen pirtelö, paikan päällä ryystettäväksi tai take awayna. Toki palvelu olisi 24h, kun ne omituisimmat mieliteot tuppaavat tulemaan juuri silloin kun kaupat ovat menneet kiinni. Todennäköisesti tästä tulisi Subwayn ja Mäkkärin kaltainen menestystarina, kun ihmiset kuitenkin lisääntyvät aina. Ja eiku starttirahahakemusta täyttelemään!

Ja ihan noin uteliaisuudesta, onko jollain oikeasti ollut raskausaikana jotain todella outoja  mielitekoja esim. sipulia pullan päällä tms..? Teen samalla kartoitusta hankittavista ainesosista :D