Kotiuduimme eilen, päivää etuajassa. Vietimme joulun täällä. Kuvista päätellen mökki oli mahtavan upea, tostuus oli hieman karumpi. Laajakuvaa on siis kuvissa käytetty runsaasti :) Säät eivät suosineet mökkilomaa, ja seinät alkoivat kaatua päälle. Opetus seuraavalle mökkijoululle: neljä päivää riittää mainiosti. Etenkin jos yksi toisensa jälkeen peruu tulonsa. Ei siinä, oli aivan mahtavaa viettää kahdenkeskistä aikaa Miehen kanssa ilman puikkoja ja tietokonetta. Mutta kun vettä satoi kaatamalla, eikä pienestä mökistä päässyt happihyppelylle, alkoi kieltämättä koti tuntua maailman parhaalta paikalta. Ja niin sitten Tapaninpäivän iltana päätimme, että nyt piisaa, ja heti torstai aamusta alkoin siivoaminen ja pakkaaminen.

Itse pyhät sujuivat rauhallisesti. Söimme, nukuimme, saunoimme ja pidimme toisiamme hyvänä. Ensimmäinen suhteeni muuten ikinä, joka selvisi yhteisen loman ylitse :) Ilmeisesti olin ollut järjettömän kiltti, koska joulupukki toi lahjoja hyvinkin anteliaasti. Paketeista löytyi mm. suklaata, kirjoja, Gilmoren tyttöjen DVD boksi, Lauri Tähkän levy, peli, uudet pussilakanat jne.

Kotiinpaluu oli suorastaan autuas. Ensitöiksemme haimme lähipizzeriasta ruokaa vastapainoksi jouluruoalle. Kaksi päivää kinkkua ja laatikoita riitti meille. Illan vietimme makoillen ja kotonaolosta nauttien. Ja yö omassa sängyssä oli silkkaa nautintoa. Ja nyt lähden kiertelemään alennusmyyntejä. Tarvitsen uudet talvikengät.

Kuvia loppuvuoden sukkasadosta lisäilen, kunhan saamme kuvat liikkeestä. Kamera tilttasi, joten kuvat piti siirtää ihan liikkeessä levylle.