Hip hei, saamme lainaksi keinutuolin! Tuossa taannoin mummola visiitillä (vai onko se nyt pappala, kun mummoa ei siellä enää ole..) Imetin Votea kiikkustuolissa, ja a vot se oli mukavata. Äiti sai kiikutella, ei ollut niin tylsää, ja ilmeisesti lapsikin nautti liikkeestä. Kaapon äiti kovasti on heidän kiikkutuoliaan kehunut, joten päästään sitten kumpikin tahollamme kiikuttelemaan kilpaa :o)

Onneksi sitä osaa joskus avata suunsa oikeassa paikassa, ja selvisi, että äidin yhtiökumppanilla on ylimääräinen keinutuoli varastossa. Se nyt sitten kiikutetaan pikapikaa meille. Tarvii vaan pikkasen organiseerata tätä huushollia, että se tuoli jonnekin mahtuu.

Vote nukkuu näköjään taas megapäikkäritä tuolla pihalla. Laitoin juuri vettä kiehumaan, josko sitä jotain ruokaa koittaisi kehitellä, joten eiköhän se poika sieltä kohtapuoleen heräile. Noilla mukuloilla on uskomaton vaisto siitä milloin vanhemmat tekee jotain sellaista jossa hänen suotaisiin nukkuvan. Ja juuri sillä hetkellähän sitä kelpaa herätä, kun ruoka on lautasella tai äiti puhelimessa tai äiti ja isä harkitsevat viettävänsä vähän laatuaikaa keskenään. Silloin ei varmana nukuta ainakaan yhtään..