Ehkä nämä häävalmistelut eivät sittenkään kaadu  niskaan rytinällä, kuten pelkäsin. Neuroottisena muistilistojen kirjoittajana laadin jo jokunen viikko sitten listan asioista jotka pitää hoitaa ennen häitä. Ja nyt tuosta listasta on saatu jo aika monta kohtaa viivattua ylitse. Viimeisimpänä pöytäliinat sekä servetit ja Miehen puku.

Miehen puku ostettiin hieman vahingossa Dressmanilta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan puku piti ostaa ihan muualta, mutta D-liikeen ohi kävellessämme päätimme poiketa sinnekin. Sattumalta liikkeessä oli erinomaisen osaava naismyyjä, joka kädenkäänteessä katsoi Miehelle sopivan puvun, paidan ja solmion. Puku itsessään on ihan perusmallia. Monikäyttöinen kesän ja syksyn tuleviin juhliin. Paita ja solmio tuovat sen jujun. Mutta enpäs kerrokaan enempää. Sen verran voin sanoa, että olen aina pitänyt tuota muruani ihan mukavan näköisenä miehenä, sinisine silmineen, jotka muuten edelleen saavat minut huokailemaan. Mutta puku päällä Mies oli entistäkin komeampi. Sinällään ihan kiva, että edes toinen meistä näyttää todella hyvälle hääpäivänä. Lisäksi sain hankittua ne hengettömät hääkampaukseet. Helmet puuttuvat vielä, mutta kyllähän ne ehtii.. Nimim. hääaamuna askartelukauppaan.

Saimme juuri valmiiksi myös lahjalistan. Ja koska en kehtaa kenellekään sanoa suoraan, niin teen sen näin blogin välityksellä: Päätoiveena on rahaa. Rahan käytämme joko uuteen sohvaan tai kuivausrumpuun. Emme siis käytä saamaamme summaa häiden rahoittamiseen, velkojen maksuun tai häämatkaan, vaan ihan oikeasti hankimme rahalla jotain konkreettista. Vaihtoehtoiseen listaan saimme 10m2 lisää tilaa nykyiseen asuntoon, tai lahjoituksen tänään tutustumaamme asuntoon, johon meidän tuloillamme emme lainaa saa, ja vaikka saisimmekin, niin emme uskalla niin isoa summaa velkaa tehdä. Asunto oli siis IHANA, kivalla paikalla, riittävän iso (4 makuuhuonetta) ja ihan uusi. Köyhän on kiva haaveilla.. Että jos tätä blogia lukee joku jolla on ihan hirveästi rahaa, eikä tiedä mitä sillä tehdä, niin olisimme erinomaisen hyvä kohde vaikkapa tuollaisen 100 000 euron lahjoitussummalle.