Töissä pukkaa kiirettä. Ja kotona illat menee neuloessa, ellen sitten vietä laatuaikaa perheen kanssa. Aikaisemmin mainostamani kirja etenee hitaasti, mutta varmasti.

Viime viikolla vietin kolme päivää työmatkalla pääkaupunkiseudulla. Kaksi yötä hotellissa, jossa sain neuloa ja katsoa telkkarista just sitä mitä halusin. Olin ensimmäistä kertaa (kuopuksen syntymää lukuunottamatta) pois lasten luota noin pitkän ajan. Etukäteen jännitti, mutta hyvin se meni. Soitin kotiin vain noin kaksi kertaa päivässä. Lapset ja Mies tuntuivat pärjänneen äitiä paremmin. Hämmästyttävää oli tällä kertaa se, että osasin nukkua yöt. Yleensä kotoa poissa ollessa unet on pätkittäisiä, kun on kummallista nukkua ilman että lapsista kuuluu mitään.

Reissussa puikoille pääsi Huldan takki. Paha vaan et en taas vaan osannut. Mallitilkkuni koko ei täsmännyt ohjeeseen. Olisin varmaan voinut lisätä silmukolita, mutta enpäs lisännyt tai vaihtaa puikot pykälää suurempaan, jota en tehnyt sitäkään. Takista tullee liian pieni. Ellen siis ennen takin valmistumista laihdu reilusti. Lankana on ruskea villasekoitelanka Lankamaailmasta, hinta huikeat 1,50 € kerä. Olen koko lailla alkumetreillä, mutta välitän tätä kautta kiitokseni suunnittelijalle (Adelheid). Ihanan helppo ohje, jota voi vaan neuloa. Eikä välttämättä haittaa jos neuloo kerroksen liikaa tai liian vähän "raitoja". Pohdiskelin jo, että takista vois tulla kiva myös kaksivärisenä, mutta tehdään nyt ensin tää yksivärinen valmiiksi. Tavoitteena olis et vuoden 2012 syksyllä saisin takin päälle ;o)