Ilmeisesti tämä flunssa on lopultakin helpottumassa, kun jaksan ärsyyntyä ja niin pirusti pienistäkin asioista. Niistä sellaisista, jotka oikeasti eivät kosketa minua millään lailla.

1. Homo-Marski kohu. Herranen aika, kyseessä on A-N-I-M-A-A-T-I-O. Ei mikään elämänkerrallinen elokuva. Käykää juntit katsomassa elokuva ennen kuin tyrmäätte sen. Olisiko Lahtari-Marski ollut parempi nimitys, kysyn vaan. Juu kyllä, Mannerheim oli sotien (Talvi- ja Jatko) aikaan sankari, sitä en kiellä, mutta entäs ennen sitä? Oliko sisällissodassa oikeasti sankareita? Kyllä ne pahimmat kärsijät olivat ihan tavallisia köyhiä perheitä. Ja ketä oikeasti kiinnostaa se, mikä hänen seksuaalinen suuntautumisensa oli? Se oliko Marski sitten hetero, homo tai bi, ei vähennä millään lailla hänen tekojensa arvoja, ei hyvässä, eikä pahassa.

2. Pääministerin morsian. Voin olla yksin mielipiteineni, mutta mielestäni tämä naurettava kohu kirjasta, jota on myyty muutama tuhat kappaletta, ei ainakaan lisää pääministerin uskottavuutta. Jos koko jupakka olisi painettu villaisella, vuoden päästä olisi kysytty, että kuka Susan. Onhan se kamalaa jos selviää että useamman lapsen isä pitää seksistä, saunasta ja uuniperunoista. Ei kai pääministerin kuulu noin normaaleista asioista pitää. Haloo, suuri osa suomalaisista miehistä pitää samoista asioista. Siinä ei ole mitään epänormaalia, eikä pelottavaa. Vaikka Vanhanen olisi millainen huippupoliitikko, hänet muistetaan takuulla miehenä joka bongasi naisen netistä, dumppasi tämän tekstiviestillä ja haastoi exänsä vielä oikeuteen. Tää on niin 2000-lukua ja meillä maailman modernein pääministeri.. Ihmetellä vaan pitää, että miten herra pääministeri ehtii enää hoitaa oikeaa virkaansa, kun uudeksi on muodostunut joutavanpäiväinen käräjöinti. Kukahan mahtaa maksaa kulut?   

3. TV. No, tämä koskettaa minuakin jollain lailla. Helvetin kallis, etenkin meille kuluttajille, digiuudistus. Samalla uudistettiin ilmeisesti myös tv-kanavien ohjelmia radikaalisti. Kertokaahan, koska olette viimeksi nähneet jonkun kunnollisen elokuvan ihan kotimaisilta kanavilta? Minä en edes muista. Meillä on Canal+, josta sentään aina joskus tulee eteen helmiäkin. Kaupalliset kanavat ovat täynnä tosi-tv paskaa, kotimaisia, säälittäviä v/kisailuohjelmia ja chatteja. Kolmoselta en ole katsonut Housen jälkeen niin yhtään mitään. Neloselta katselen Täydelliset Naiset ja Greyn Anatomian. Ykkösen Kotikatu on vajonnut taas kerran paikkaan jonne ei aurinko paista, ja suosikkisarjanai Gilmoren tytötkin loppuivat. Kakkoselta sentään tulee Kova Laki näin perjantaisin. Viimeisen viikon elokuva-antia ovat edustaneet Jurassic Park, Nelosen viikonlopun "leffaputki" on muuttunut syöksykierteeksi, kun siellä näytetään uusintoja uusintojen perään. Jännityksellä odotan mikä kanava keksii uusia noin miljoonannen kerran Poliisiopistot ja James Bondit parhaaseen katseluaikaan. Uunot tulivat jo Maikkarilta. Kiva maksaa digiboksista ja telkkariluvasta, kun sieltä ei saa vastineeksi niin yhtään mitään. Olis niilläkin rahoilla perkele parempaa käyttöä. Onneksi sentään tänään ilmestyi uusi Harry Potter, jonka seurassa vietän viikonloppuni, ei tarvi telkkaria avata ollenkaan.

Eiköhän tämä purkaus ollut tässä.