Että mihin nudisti laittaa arvokkaimmat omaisuudet ollessaan kodin ulkopuolella?

Että jos nudisti menee rannalla jäätelökioskille ostamaan jätskin, onko myyjäkin alasti?

Että miksi ryöstettäessä tai pidätettäessä pyydetään aina nostamaan kädet ylös? Eikö kätevämpää olisi pyytää uhria/rikollista heiluttelemaan käsiään vaikka ympyrässä. Liikkeen loppumisen kun huomaa varmasti helpommin kuin vaivihkaisen käsien laskemisen.

Että miksi aivastuksen jälkeen ihmiset sanovat "Terveydeksi", kun aivastaja on todennäköisesti tulossa sairaaksi.

Että miksi parhaat ideat tulevat aina öisin, ja kun niitä ei jaksa nousta kirjoittamaan mihinkään ylös, et takuulla muista niitä enää aamulla.

Että miksei aina myöhässä olevalle ihmiselle kerrota tapahtuman alkavan vaikkapa puoli tuntia todellista alkamisaikaa aiemmin, näin tämäkin olisi ajoissa.

Että miten ihmeessä pienten lasten pää toimii? Tämä on minulle jatkuva hämmennyksen aihe, koska joudun tämän kanssa elämään päivittäin.

Että miksi on pakko katsoa hirvittävän pelottavaa ohjelmaa telkkarista, vaikka se pelottaa sinut noin hengiltä ja tiedät sen tulevan uniisi pahimmassa tapauksessa moneksi viikoksi.

Että miksi vatsatauti alkaa aina öisin.

Että jos sinun pitää ehdottomasti lähteä jonnekin, tulee joku perheenjäsen sairaaksi ja se estää lähtösi.

Että miksi kelloja siirretään kesä- ja talviaikaan, vaikka asiasta on tehty lukuisia tutkimuksia, joissa ajansiirron kerrotaan vaikuttavan sekä työntekoon, että ihmisen psyykeen, tästä pidetään jääräpäisesti kiinni.

Että miksi tärkeän kokeen tai työtehtävän lähestyessä, nousee motivaatio tehdä ihan jotain muuta. Kuten siivota.

Ei se mitään. Jos et ole tullut näitä ajatelleeksi, niin minäpä olen ajatellut näitäkin asioita sinunkin puolestasi. Voit siis huoletta ajatella työjuttuja, kuten minunkin pitäisi sen sijaan että mietin joutavia ja kirjoitan niistä vielä blogiinkin ;o)