Novitan Kevät 2011 lehdessä olleet polvisukat ovat valmiit. Päättelyä odottelivat kai viisi päivää :O Tuppaa olemaan tuo toisen sukan syndrooma ja päättelypelko sen sorttisia, että kaiken tekemiseen menee tuplaten aikaa normaaliin verrattuna. Kun saa sen ekan sukan valmiiksi, halajaa mieli jo puikoille muuta. Olen kuitenkin yrittänyt pitäytyä yhden työn taktiikassa, koska muuten meillä olis keskeneräisiä neuleita joka paikassa. ja kahden pikkuapulaisen hääriessä taloudessa, niiden keskeneräisten kohtalo olis kyllä sinetöity aika äkkiä. Poikien mielestä kun esim. kaikki lankakerät ovat palloja ja niitä on kiva potkia..

Sukat neuloin siis 7 veljestä Jättiraidasta, joka on ollut odottamassa sopivaa sukkamallia monta vuotta. Raidat tuovat mieleeni sirkuksen, väreinä kun on oranssi, pinkki, sininen ja vihreä. Sukista tuli ihanat. Yläosan palmikkojoustinneuleen neuloin 3.5 nron puikoilla ja muun sukan nelosilla. Napakamman joustinneuleen ansiosta nämä sukat pysyvät ylhäällä tajuttoman hyvin. Kuvat unohdan perinteisesti lisätä, joten niitä ei kannata odotella :) Ja on kuulkaa mahtavaa, kun pakkaset jatkuvat edelleen ja ehdin näitä sukkia vielä tänä talvena käyttääkin.

Seuraavaksi puikoille pääsee lahjaprojekti, ellen sitten tee omaa huiviani sitä ennen. Lahjaprojektiin valitsin jo mallin Ullasta, mutta koska epäilen, että en osaa muokata ohjetta ostamalleni langalle sopivaksi, niin viimemetreillä ohje vaihtui toiseen. Vähän epämääräistä, enkä linkittelekään malleihin, kun lahjan saaja saattaa käydä blogiani lueskelemassa.

Jotkut ovat (ehkä) huomanneet, että lisäsin langankulutuslaatikon tuonne sivupalkkiin. Koitan sitä päivitellä sitä mukaa, kun saan jotain taas valmiiksi. Josko sitä sais jonkun käsityksen käytetyistä langoista, kun määrät ovat jossain ylhäällä.