Pieni poikamme on löytänyt kätensä. Ne naaman edessä heiluvat ja joka paikkaan tarttuvat tsydeemit. Äitiä huvittaa mahdottomasti, kun seuraa poikaa. Toinen käsi haluaa mennä suuhun, toinen vänkää vastaan. Tai käsi tarttuu äidin paitaan, peittoon, iskän paitaan tms. ja poika on suorastaan kiukkuinen kun ei saakaan liikuteltua kättään vapaasti. Äidistä tosin on ihanaa kun poika ottaa sormesta tai äidin paidasta kiinni syödessään.

Käsien löytämisen lisäksi poika on alkanut vierastamaan. Äitini kävi eilen kylässä ja voi että sitä parun määrää, mikä pikkuiselta pääsi kun huomasi olevansa vieraassa sylissä. Saas nähdä miten meille huomenna käy, kun on enemmän vieraita tulossa..

Jannen suosikkijuttuja ovat tällä hetkellä: Pää-olkapäät-peppu-polvet-varpaat jumppalaulu. Ilman vaatteita oleminen, ja Tiny Loven klassisia sävelmiä soittava mobile. Lisäksi kivaa on köllötellä puuhamatolla ja katsella peilistä omaa kuvaa. Ja äidin ja iskän kutittelut saavat pojat riemukkaaseen nauruun.

Jannen äidillä oli tänään shoppailupäivä. Kävin J:n kanssa jouluostoksilla. Nyt melkein kaikki lahjat on ostettu, pari vielä puuttuu. Luoja mikä urakka! Vaikka kaveripiirissä ja sukulaisten kesken on sovittu, että aikuisten kesken ei lahjoja ostella, niin noita lapsia on jo sen verran kaveripiiriin kertynyt, että paketteja lähtee meiltä ympäri Suomen. Kyllä vaan mieli virkistyi kun pääsi hetkeksi ihan kaupungille.