Olen jostain saanut ekokärpäsen pureman jo vuosia sitten. Nyttemmin, sattuneesta syystä, ihan väsymyksen vuoksi on ote hieman päässyt lipsumaan. Mutta yhä meillä kierrätetään mahdollisuuksien ja jaksamisen mukaan. (Ja Mies varmaan tässä kohtaa avaa kommenttiarkkunsa ja kuittaa noista kestovaipoista, mutta koitetaan niitä sitten mahdolliselle seuraavalle ipanalle, josko tähän ainaiseen väsymykseen sattuisi tottumaan).

Tähän kierrätykseen liittyy myös eräs omituisuuteni. En voi käyttää kertakäyttömukeja. Vain äärimmäisessä pakossa juon kahvin tms kertakäyttömukista. Joskus aikoinaan kun työpaikalleni tuli kahviautomaatit, laskin miten monta kertakäyttömukia yksi ihminen noin keskimäärin käyttää. 3 kuppia päivässä, 15 viikossa, n. 60 kuukaudessa, n. 720 mukia vuodessa! Ja firman tässä toimipisteessä työskentelee nelisen sataa ihmistä, joten vuositasolla mukeja käytetään liki 300 000. Ja sitten ihmetellään kun jätteidenkäsittelykulut nousevat..

Ja kun tänän avautumisen sain tehtyä, on varmaan syytä pistää muistutus puhelimeen, jotta muistan tuoda oman kahvimukin töihin...