Olen koittanut ottaa nämä häävalmistelut sillain rauhallisesti. Ehkä liiankin. Nyt sitten on edessä täysi paniikki ja hätä. Ja tietenkin se paniikin aiheuttaja on puku. Nimenomaan minun pukuni. Kaikki piti olla kunnossa jne. Ompelijalle oli kerrottu että puvun tekeminen jää aika viime tippaa raskauteni takia. Kun viikolla rupesin ottamaan ompelijaan yhteyttä, ensin puhelin ei ollut päällä ja myöhemmin lähettämääni tekstiviestiin ei tullut mitään vastausta. Aikaa on kolme viikkoa, ja vaikka puku sinällään ei tule olemaan mikään supermonimutkainen, niin aikaa ompelemiseen varmaan menee. Ja kesähän ei millään lailla ole juhlien sesonkiaika, joten ompelijan löytäminen on ihan helppo homma. Not. Että puvutonna ollaan onnellisesti. Sapettaa julmetusti tämä oma tyhmyys, että piti jättää asiat näin viime tippaan.  Ostopuku lienee sitten ainoa vaihtoehto. Ja se taasen ei ole vaihtoehto ollenkaan, koska en usko raskaana olevalle morsiammelle löytyvän nättejä juhlamekkoja kohtuuhintaan. Tarkoitus kun oli tuosta omasta mekosta teettää sellainen jolle olisi käyttöä synnytyksen jälkeenkin. Mitään perinteistä pitkää hääpukua minulle ei siis tule, vaan ihan kesäisen oloinen puolipellavasta tehty puolipitkä juhlamekko.

Että jos joku tietää hyvän ompelijan Tampereen seudulta, niin vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan. Yksi yö meni jo valvoessa tämän asian takia. Stupid stupid me! Menenpä tästä takomaan päätä seinään ja itkemään idioottimaisuuttani..

Edit 24.5 klo 20:00

Paniikki on hieman helpottanut. Ostin kauppareissulta valkoisen spagettiolkaimisen paljettitopin, joka on aikas juhlavan näköinen. Sen alle voisi ostaa valkoisen topin/t-paidan peittämään niitä kohtia, jotka toista kuultaa läpi (=maha). Alaosaksi hame tai vaaleat housut. Että problem solved ainakin osittain. Samaiselta reissulta löytyi myös paita ensi viikonlopun ylioppilasjuhliin. Toki olisi ollut kivampaa olla hienossa mekossa, mutta onpahan joku ratkaisu nyt ensihätään. Ei tarvitse ainakaan öitä valvoa asian takia...