Takapihani on muuttumassa villieläinten temmellyskentäksi. Yrittävät mokomat häätää minut pois omalta pihaltani. Myrkytär iskee kuitenkin takaisin. Kaiken muun kestän, mutta en hitto soikoon muurahaisia. Sodassa Myrkytär vastaan Murkut näyttää  kuitenkin siltä että biologiset aseet eivät auta, on siirryttävä kemiallisiin. Mutta vasta sitten kun kesän lapsikatras on käynyt kylästelemässä, etten vahingossa myrkytä viattomia ipanoita.

Minulla kävi tänään sitten vieraskin. Tuli ihan ilmoittamatta takaovesta sisälle olohuoneeseen.

642724.jpg

Sain pörröhännän häädettyä pihalle, kuvanottohetken jälkeen se livahti grilliin sisälle. Loppukesän ruoanhankinta tulee olemaan helppoa, kun liha kävelee ihan itse suoraan ritilälle paahtumaan. Myydäänköhän jossain oravaverkkoa, joka pitää oravat pois grillistä? Minä kun en pahemmin ruukaa grillin sisälle vilkuilla, kun täräytän kaasun päälle. Nyt vissiin tarttee sekin opetella.

Murkkujen ja oravanpoikasen lisäksi takapihallani mellestää talitinttiperhe. Hitto vieköön eivät tajua, että ovat minun alivuokralaisinani, ja vuokraemännän läsnäolo nyt vaan kuuluu kuvaa. Sirkuttajia en tosin aio myrkyttää, kuullostaa niin kivalle.

PeeÄs: P-veli tulee ensi yönä kotiin. On ollut Kanadiassa pari viikkoa. Isosiskolla on ollut kauhee ikävä. Pikkusisko ja Pikkurinsessa tulevat ensi viikolla kylästelemään. Niitäkin on ollu ikävä. J on lauantaihin asti entisessä kotikaupungissaan. Kerran vasta ollaan eilisen illan jälkeen soitettu. J:n nimi muuten vaihtoi puhelimessani titteliä. Jatkossa hänet tunnetaan myös nimellä TenaLady :D Rakkaalla lapsella on monta nimeä.