Olen edennyt Fifi III:n kanssa. Hitaasti mutta varmasti. Ja huomasin että kahteen kohtaan on tullut iso määrä virheitä. Helvatan helvatta! Ja kuten jo aiemminkin purnasin, on valitsemani Kid Mohair lanka miltei mahdotonta purkaa (näillä hermoilla!), että tässäpä sitä nyt mietiskellään, antaako sisäinen perfektioinistini myöten jatkaa huivin loppuun saakka, vai saako hyvään alkuun päässyt huivi roskistuomion. Virheet ovat niskassa, joten ehkä teen ekan kerän loppuun ja mietin sitten. Ja huivi todellakin tulee ihan omaan käyttöön, joten oman työn leima saa näkyäkin.

Alla lähikuvaa tekemästäni virheestä. Taisin mennä sekaisin laskuissa, ja tehdä langankierrot ja kavennukset väärin päin.

595332.jpg

595339.jpg

Ja tuon verran huivia on siis neulottu.. Ei taida valmiiksi asti ehtiä ystäväni häihin, jotka pidetään viikon päästä lauantaina.

Kerta kiellon päälle.. Pikkuinen apupupu kakkonen on edistynyt tähän saakka:

595345.jpg

Novitan Nallella ja Woolilla, sekä kolmosen puikoilla neulottuna tästä jänöstä tulee niin pieni, että taidan jättää sen itselleni maskotiksi. Herra Kanikin on melkoisen pieni, mutta se saa kyllä maailmalle lähteä.

Neulominen on ollut nyt jotenkin hankalaa. Vissiin ollut kaikkea muuta mielessä ;) Se mies muuten sitten lopulta soitti eilen. Oli kovasti tulossa tänne yöksi, mutta eipä siitä sitten mitään kuulunut. Tyypillinen mies, lupaa enemmän kuin pystyy pitämään. En edelleenkään ole varma onko ko. mie kiinnostava siinä mielessä, mutta oli älyttömän suuri huojennus, kun soitteli. Vielä on Myrkyttären korpussakin viehätysvoimaa jäljellä ;) Taitaa se minun sydämeni kuitenkin enemmän sykkiä Palomiehelle...

Ja kuntoiltukin täällä on. Yhteentoista mennessä tänäaamuna olin juuri tullut crossingista sekä venyttelystä. On meinaan ihme jollei tällä tahdilla ala tuloksia näkyä. Siis puolen vuoden päästä ;) Ruokapuolikin alkaa sujumaan, kahtenä päivänä jo saanu aamupalan sekä lämpimän ruoan syötyä. Yay!

Mutta nyt lähden viikonloppusiivouksen pariin. Huomenna ois tarkoitus laittaa keittiö iskukuntoon, joten roskaa on tulossa. Mutta jos nyt kuitenkin muilta osin paikat laittaisi kuntoon. Hauskaa viikonloppua kaikille!